ep una mujer con mascarilla espera con un perro frente a una sucursal de bankia
Óscar Cañas - Europa Press

Bankia és un títol molt baixista, en caiguda lliure. Simplement en aquest moment el tenim en fase de reacció, o cosa que és el mateix ajustant proporcionalment les importants caigudes prèvies.

  • 1,78€
  • 2,65%
Análisis Técnico
S1
0.72
S2
1.0265
R1
1.37
R2
1.37
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dins de la feblesa de fons (o primària) dels títols de Bankia, fa la sensació que el preu està intentant de construir una petita figura de retorn d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertida. Pauta que no és incompatible en absolut amb la impecable tendència baixista principal. D'alguna manera es tractaria d'un ajust/correcció proporcional de les importants caigudes prèvies. Ja saben, acció-fase de reacció. Ara bé, a molt curt termini tenim al preu donant forma al que sembla ser un petit 'cap i espatlles' invertit, que es confirmaria si aquest fos capaç de tancar amb comoditat per sobre d'1,03 euros.

I si no falla, perquè res no és infal·lible als mercats, la figura el projectaria cap a la zona de resistència dels 1,37 euros (mínims de 2019)-1,50 euros (altura del 'cap' de la pauta). I així i tot, continuaria sent baixista en termes de mitjà i de llarg termini.

bkia170620
Gráfico diario de Bankia

Noticias relacionadas

contador