aryzta640
www.aryzta.com

Des dels màxims d'aquest any el títol acumula una caiguda superior al 70% i això malgrat rebotar un 30% des dels mínims històrics (8,10 CHF).

  • 1,78Fr.
  • 2,12%

Des del punt de vista d’anàlisi tècnica, aquest títol (Aryzta) no té per on agafar-ho. I no és una cosa d'ara, ve de molt més enrere. De fet, com ja sabeu ens agrada dir que sempre que entrem al mercat hem de comprar fortalesa, no debilitat. Si comprem debilitat és fàcil que a la llarga tinguem molt males experiències. Doncs al final el que mana sempre és la tendència de fons. I en el cas que ens ocupa aquesta no pot ser més baixa.

Si observem el gràfic setmanal de llarg termini el títol, des de mitjans de 2014, presenta impecables màxims i mínims decreixents. I així no es puja. És clar que entremig assistirem a importants rebots (fases de reacció). Doncs és dins d'una tendència baixista quan els rebots són més violents. Fixeu-vos si el preu és baixista que la resistència més immediata la trobem als 15 CHF i les més important d'entre els últims mesos encara està més allunyada, l'últim dels buits baixistes, als 20,77 CHF. Rebots a part, no és un títol per tenir en cartera en aquest moment.

Gràfic setmanal d'Aryzta

Noticias relacionadas

contador