ep modelos de ipad pro de 11 y 129 pulgadas actualmente en venta
APPLE

Fa just una setmana advertíem que els títols del gegant de Cupertino es trobaven donant forma a una pauta correctiva que projectava, en teoria, al voltant d'un 7% per sota dels nivells d'aquell moment.

  • 149,64$
  • 4,08%
Análisis Técnico
S1
147
S2
169
R1
183
R2
183
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Apple es confessa aquest dijous al tancament de Wall Street, cosa que vol dir que aquest divendres podem esperar de tot. Fins i tot uns resultats millors del que s'esperava amb l'acció corregint. Una cosa molt normal durant els últims temps (sell the news en diuen).

Tècnicament, els títols de la que és la companyia més gran del món per capitalització borsària (2,6 bilions de dòlars), acaben de complir al cèntim amb l'objectiu mínim de caiguda de la formació correctiva que vam advertir fa just una setmana. Això no vol dir que no pugui caure més, ja que figura de tornada de curt termini no tenim. Així, ara tenim un suport important als 155 dòlars i per sota la mitjana mòbil simple de 200 sessions (200DMA en anglès), que en aquest moment passa pels aprox. 147 dòlars.

Com a resistència més immediata, tenim la clavicular de la formació, abans suport i ara resistència, als aprox. 169 dòlars. I per sobre els màxims històrics als 182,94 dòlars. Els nivells importants de sobrevenda diaris suggereixen, en teoria, l'inici d'un rebot de curt termini. Veurem com reacciona el preu als resultats en si, i no tant als números.

aapl270122
Gràfic diari d'Apple (AAPL)

Noticias relacionadas

contador