ep iphone 13
VODAFONE

Després es complirà o no perquè no hi ha eina infal·lible als mercats. No, no ens enganyem. No n'hi ha. Però el que tenim al davant és una figura d'implicacions baixistes de curt termini de manual, de llibre.

  • 165,00$
  • -1,22%
Análisis Técnico
S1
153
S2
168
R1
177
R2
177
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Antany també coneguda com la figura del fantasma, és una pauta que se sol donar després d'un important tram alcista. Ens acaba d'avisar d'un gir en la tendència, d'alcista a baixista i aquesta es compon de:

· Espatlla esquerra: el preu puja fins a tocar un màxim i a partir d'aquí retrocedeix lleugerament.

· Cap: el preu torna a pujar, assolint un nou màxim superior a l'anterior, i després retrocedeix fins a un mínim aproximadament a la mateixa altura que l'anterior.

· Espatlla dreta: el preu rebota de nou assolint un nivell similar (encara que sol ser una mica més baix) al màxim de l'espatlla esquerra. i des d'allà comença a caure. La confirmació de la figura es produeix amb la ruptura de la línia clavicular o línia de coll (neck line), formada per la recta suport en què es recolzen les espatlles i el cap. El volum en la ruptura de la zona de suport sol ser molt més alt i la teoria resa que, com a mínim, hauria de caure l'alçada del cap des del punt de ruptura de la clavicular. I és un objectiu mínim teòric.

I això és el que, en teoria, tenim en Apple en aquest moment. Un potencial cap i espatlles amb clavicular a l'entorn dels 168 dòlars (resistència) i objectiu de caiguda (mínim teòric) als aproximadament 154-155 dòlars. L'MM200 o mitjana mòbil de 200 sessions passa a aquest moment pels aprox. 147 dòlars.

aapl200122
Gràfic diari d'Apple (AAPL)

Noticias relacionadas

contador