Notícies de empreses

ep rodrigo rato llegala audiencia nacionaldeclarargurtel

Rato diu que Salgado va obligar Bankia a sortir a borsa l'estiu de 2011

Rodrigo Rato ha acusat l'exvicepresidenta del Govern Elena Salgado d'obligar Bankia, igual que va fer el Banc d'Espanya, per sortir a borsa abans de setembre de 2011. Segons ha explicat, la regulació donava al banc un termini fins al març de 2012 per debutar al mercat, però tant el Govern com el supervisor el van instar a fer-ho com més aviat millor.

cbabengoa4 short

Abengoa s'adjudica dos projectes a l'Índia per import de 10 milions

Abengoa ha estat seleccionada per l'empresa estatal Madhya Pradesh Urban Development Company (MPUDC), per al disseny, construcció, operació i manteniment durant 10 anys de dues plantes de tractament d'aigües residuals i les seves respectives xarxes de sanejament a Nasrullaganj i Maheshwar, ciutats situades a l'estat de Madhya Pradesh, a la zona central de l'Índia.

ep rodrigo rato 20180404180803

Rato sobre la seva sortida de Bankia: "A mi em va fer fora Rajoy personalment"

"A mi em va fer fora el president del Govern. A mi, personalment. Va ser una intervenció política". Així s'ha referit Rodrigo Rato a la seva sortida de la presidència de Bankia el maig de 2012, que es va comunicar al mercat com una "dimissió", durant la segona sessió del seu interrogatori per part de la fiscal durant el judici que busca aclarir les responsabilitats penals en la sortida a borsa de l'entitat.

ep endesa 20171025123005

Credit Suisse dubta d’Endesa: el benefici caurà a partir de 2021

Aquest any serà bo per a les energètiques europees. Els seus balanços són sòlids, les tendències del sector van en bona direcció -amb replantejaments de les seves porfolios i més inversió en infraestructures i digitalització-, així com un decent entorn de preus de l'energia a curt termini. Així ho creuen els analistes dels principals bancs, des d'UBS fins a Goldman Sachs, però l'horitzó més enllà de 2020 presenta algunes nuvolades.