cbabengoa4 short

Abengoa ha estat seleccionada per l'empresa estatal Madhya Pradesh Urban Development Company (MPUDC), per al disseny, construcció, operació i manteniment durant 10 anys de dues plantes de tractament d'aigües residuals i les seves respectives xarxes de sanejament a Nasrullaganj i Maheshwar, ciutats situades a l'estat de Madhya Pradesh, a la zona central de l'Índia.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

L'import total dels projectes és aproximadament de 10 milions d'euros i tots dos seran finançats pel Banc Mundial a través del Madhya Pradesh Urban Development Project, projecte desenvolupat per MPUDC el principal objectiu del qual és el de millorar la cobertura dels serveis urbans clau d'aquest estat, com en aquest cas, la recollida, transport i depuració d'aigües residuals.

El projecte de Nasrullaganj inclou una xarxa de sanejament de gairebé 53 km de longitud i de fins a 700 mm de diàmetre, així com una depuradora basada en un reactor biològic seqüencial (SBR) amb capacitat per tractar 4.200 metres cúbics d'aigua residual al dia.

Per la seva banda, a Maheshwar, es realitzaran 30 km de xarxa de sanejament aproximadament, també amb un diàmetre màxim de 700 mm i, en aquest cas, la planta tindrà capacitat per tractar a prop de 5.000 metres cúbics d'aigua residual al dia.

Gràcies a aquests projectes, es millorarà el sistema de sanejament d'una població total propera als 55.000 habitants i es reduirà l'abocament d'aigües residuals sense tractar a les mares naturals.

Amb aquest nou contracte, Abengoa consolida la seva presència a l'Índia, on ha desenvolupat diversos projectes al sector de la transmissió i distribució d'energia, i de l'aigua, com la dessaladora de Chennai, a Minjur, de 100.000 m3/d, la major planta d'osmosi inversa realitzada al seu moment a l'Índia i la primera del país en ser executada sota la modalitat DBOOT (Design, Build, Own, Operate and Transfer). Abengoa ha construït més de 60 plantes de depuració d'aigües residuals a tot el món, que tracten més d’1,5 milions de metres cúbics d'aigua al dia.

Noticias relacionadas

contador