ep terapias antirretroviralesvih sida
UNICEF/UN0222737/VOLPE / DANIELE VOLPE
84,20€
  • 1,35€
  • 1,63%

Rovi ha comprat Falithrom, propietat de Hexal, companyia de la divisió de Sandoz de Novartis, per distribuir-lo directament a Alemanya. Rovi pagarà a Hexal 9 milions d'euros pel producte, segons ha anunciat aquest dimecres la farmacèutica a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Falithrom s'usa per a la prevenció i el tractament de la malaltia tromboembòlica, incloent-hi trombosi venosa, tromboembolisme i embòlia pulmonar, així com per a la prevenció de vessaments isquèmics en pacients amb fibril·lació atrial.

Les vendes netes d'aquest producte a Alemanya van arribar aproximadament als 3,5 milions d'euros el 2017.

En virtut de l'acord de compra, Rovi comercialitzarà directament Falithrom a Alemanya quan hagin conclòs els tràmits administratius d'autorització de transferència de l'autorització de comercialització davant l'Institut Federal Alemany de Medicaments i Dispositius Metges (BfArM).

El conseller delegat de Rovi, Juan López-Belmonte Encina, ha destacat que amb la compra d'aquest medicament la companyia reforça la seva posició al mercat de l'anticoagulació alemany, "el més gran d'Europa".

"Falithrom encaixa perfectament amb la nostra cartera existent i impactaria positivament, de forma immediata, en els ingressos de la nostra filial alemanya", ha subratllat el conseller delegat de la farmacèutica.

Noticias relacionadas

contador