tim cook apple iphone dolar portada
BOLSAMANIA
169,30$
  • -0,59$
  • -0,35%

La guerra comercial ha posat en escac més d'un gegant nord-americà. I Apple n’és un. Tim Cook, conseller delegat dels de Cupertino, ha afirmat malgrat tot davant Jim Cramer que és "molt optimista" respecte a les negociacions entre els Estats Units i la Xina, les dues majors economies del món.

Precisament, Cook afirma que l'exposició de la seva companyia en aquesta guerra és "temporal" i que està "en el millor dels interessos" per a tots dos països arribar a un acord.

"És un acord comercial molt complex i necessita ser actualitzat, però com he dit abans, sóc molt optimista", ha afirmat Cook, abans d'afegir que "no només serà clarament bo per a nosaltres, sinó per a tothom en general, perquè es necessita una forta economia xinesa i nord-americana".

Els EUA i la Xina seguiran amb les seves negociacions comercials de fons, després que un portaveu nord-americà apuntés aquest dimarts que les dues busquen resoldre la disputa. En referència a això, Cook va assegurar haver escoltat "paraules molt inspiradores" de gent familiaritzada amb aquesta negociació fa "res".

Per la seva banda, Cramer va assegurar després de l'entrevista que Cook l’havia convençut i "ha fet sentir als inversors que han de comprar accions d'Apple als nivells actuals, ja que l'acció ja ha tocat fons", en referència a la caiguda recent de la tecnològica després de llançar una advertència de beneficis.

APPLE RETALLARÀ UN 10% LA SEVA PRODUCCIÓ D’IPHONES

Segons informa el Nikkei Asian Review, els de Cupertino tenen previst retallar la producció dels seus tres nous models d’Iphone en un 10% per al trimestre que va des de gener a març. Aquest rotatiu assegura que la tecnològica ha demanat en dues ocasions als seus proveïdors que retallin la seva producció, que reduiria la producció estimada des dels 47-48 milions fins als 40-43.

Amb tot, els títols d'aquests proveïdors situats a Àsia han avançat al voltant d'un 5% aquest dimecres, indiferents a aquesta notícia.

Noticias relacionadas

contador