EMPRESES
13:56
Renfe llança una nova tanda de bitllets AVE a 25 euros i el seu 'Cyber Week' amb descomptes del 70%
ep un tren ave

Renfe llança a la nit d'aquest divendres a dissabte 25 de novembre una nova tanda de 25. 000 bitllets de tots els seus trens AVE a un preu únic de 25 euros, segons ha informat la companyia ferroviària.

Leer noticia completa
13:38
Ercros compra més de 48.000 accions pròpies en tres dies
ep planta dercros

Ercros ha informat aquest dijous que, a l'empara del segon programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 14 de novembre de 2017 i el 17 de novembre de 2017, ha dut a terme la compra de 48. 716 accions pròpies.

Leer noticia completa
13:02
Ence distribuirà un segon dividend de 0,06 euros per acció el 14 de desembre
ep papeleraencenavia

El consell d'administració d’Ence Energía y Celulosa ha acordat la distribució d'un dividend de 0,06 euros bruts per acció el proper 14 de desembre, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Leer noticia completa
12:23
Atresmedia repartirà dividends els propers dies 13 i 21 de desembre
atresmedia

El Consell d'Administració d’Atresmedia, celebrat aquest 22 de novembre, ha acordat distribuir, a compte dels resultats de l'exercici 2017, la quantitat de 0,22 euros bruts per cadascuna de les 225. 732. 800 accions de 0,75 euros de valor nominal, representatives del capital social d'Atresmedia, de les quals 791. 880 són accions pròpies, de manera que els drets econòmics inherents han estat atribuïts proporcionalment a la resta de les accions.

Leer noticia completa
12:17
Banc Santander redueix la seva participació en Abengoa per sota del 5% després de desfer de gairebé un 2%
ep abengoa

Banc Santander ha reduït la seva participació en Abengoa per sota del 5%, després de desprendre de gairebé un 2% del capital del grup d'enginyeria i energies renovables.

Leer noticia completa
12:04
L'elèctrica britànica Centrica es desploma un 15% després de llançar un 'profit warning'
Centrica, offshore wind farm

L'elèctrica britànica Centrica es desploma un 15% en borsa després de llançar un 'profit warning', un advertiment sobre el seu benefici anual de 2017. Es tracta de la seva major caiguda borsària dels últims 20 anys i els seus títols cotitzen, a més, en mínims de 18 anys.

Leer noticia completa
11:57
Siemens Gamesa cau un 55% en borsa des del maig
ep aerogeneradorgamesa

Siemens Gamesa no aixeca cap. El fabricant de turbines eòliques cau un 2% en borsa aquest dijous, fins a 9,30 euros, i acumula una caiguda del 50% durant els últims dotze mesos, ja que fa un any cotitzava a 18,72 euros. El càstig borsari és encara més gran, el 55%, des del passat mes de maig.

Leer noticia completa
10:27
Thyssenkrupp anuncia una xifra rècord de comandes d'ascensors i components
ep thyssenkrupp

El grup alemany d'enginyeria i acer Thyssenkrupp ha anunciat aquest dijous la seva major augment en comandes en cinc anys, impulsat per la demanda rècord de les seves ascensors i components per als sectors de l'automòbil i de la construcció.

Leer noticia completa
10:04
La petroliera veneçolana PDVSA busca finançament en Repsol, Rosneft, Eni i Statoil
cbvenezuelapetroleo1

La veneçolana PDVSA (Petróleos de Venezuela) està en negociacions amb la russa Rosneft, la italiana Eni, l'espanyola Repsol i la noruega Statoil per obtenir crèdits que li permetin realitzar projectes de cru i gas, segons va afirmar un executiu de la companyia sud-americana aquest dimecres a Reuters. Aquest procés seria un intent per revertir una caiguda de la producció a un mínim de gairebé 30 anys.

Leer noticia completa
22 nov
Assegurances Santalucía entra en Talgo amb el 3% del capital
Talgo Tren AVE

L'asseguradora Assegurances Santalucía ha declarat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el control sobre el 3,099% del capital social del fabricant de trens Talgo.

Leer noticia completa
22 nov
Els Estats Units imposa un aranzel a la importació d'olives espanyoles
ep olivo olivas aceite

El secretari de comerç dels Estats Units, Wilbur Ross, ha anunciat un nou aranzel a les importacions d'olives madures procedents d'Espanya d'entre el 2,3% i el 7,2%, després de determinar que aquestes es venen per sota del seu preu de mercat per les subvencions que rep.

Leer noticia completa
22 nov
Axiare mou fitxa en plena OPA i compra un edifici d'oficines a Madrid per 29.700.000
ep edifici daxiarecarrer almagromadrid

Axiare Patrimoni ha tancat la compra d'un edifici d'oficines al carrer Josefa Valcárcel 40 bis de Madrid, que es troba en construcció, per un import de 29,7 milions d'euros. La Socimi dirigida per Luis López de Herrera-Oria realitza una nova adquisició en línia amb el seu pla estratègic i acumula així una inversió de 245 milions aquest any.

Leer noticia completa
22 nov
Morgan Stanley preveu un comportament "extremadament volàtil" dels títols de Tesla el 2018
elon-musk-affiche-sa-confiance-dans-tesla

El comportament dels títols de Tesla serà "extremadament volàtil" el proper any, ja que aconseguiria nivells màxims que podrien superar els 400 dòlars abans d'enfrontar-se a 'vents en contra "que podrien portar-los per sota dels nivells actuals (315 dòlars), segons assenyalen els experts de Morgan Stanley en una nota recollida per MarketWatch.

Leer noticia completa
22 nov
Moody's preveu un preu majorista d'energia a Espanya entre 42 i 47 euros MWh fins el 2022
cbelectricidad

La divisió d'anàlisi de l'agència Moody's, Moody's Investors Service, s'espera que el preu majorista d'energia a Espanya i Portugal es mantingui dins d'un rang de preus relativament estret de 42-47 euros per megawatt hora (MWh) durant els propers cinc anys , fins el 2022, en un context de preus de commodities relativament estables, un ampli marge de cobertura i un modest creixement de la demanda d'electricitat.

Leer noticia completa
22 nov
Bankinter retalla el seu consell sobre Merlin Properties per la tensió a Catalunya
ep ismael clemente consejero delegadomerlin properties

Els analistes de Bankinter han retallat el seu consell sobre Merlin Properties fins a 'neutral' des de 'comprar' però han mantingut el preu objectiu sense canvis als 12,6 euros. Actualment, la SOCIMI cotitza a nivells d’11,17 euros.

Leer noticia completa
22 nov
Endesa baixa les seves estimacions per a 2018 i 2019 per "les adverses condicions del mercat"
Borja Prado Endesa

La companyia elèctrica Endesa augura uns propers anys complicats "per les adverses condicions del mercat", segons l'actualització del pla estratègic de la companyia enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Per 2018, Endesa preveu un benefici d'uns 1. 400 milions d'euros, davant els 1. 500 milions d'euros del pla anterior, i d'uns 1. 500 milions d'euros per a 2019, davant l'estimació anterior de 1. 700 milions d'euros.

Leer noticia completa
22 nov
Santander, únic banc espanyol sistèmic a la llista de 30 entitats de l’FSB
ep ana botin

El Consell d'Estabilitat Financera (‘Financial Stability Board' o FSB per les sigles en anglès) ha actualitzat la llista de bancs sistèmics globals i manté Santander com a única entitat espanyola a la nova classificació. Es considera una entitat sistèmica aquells bancs que tenen una mida i importància tals que la seva caiguda o desaparició tindria un elevat impacte negatiu per a un país o regió en particular.

Leer noticia completa
22 nov
Deutsche Bank veu "lògica industrial i bon encaix" la fusió entre NH Hotels i Barceló
ep nh hotels

Aquest dilluns el Grup Barceló anunciava una proposta formal al consell d'administració de NH Hotels manifestant el seu "interès en estudiar una combinació de NH Hotels i Barceló Corporació Empresarial". Una proposta que els analistes de l'entitat alemanya Deutsche Bank consideren que té "lògica industrial i bon encaix".

Leer noticia completa
22 nov
Iberia llança vols a 25 euros amb motiu del Black Friday
avion iberia

Iberia ha llançat una campanya que ofereix vols a 25 euros amb motiu del Black Friday. Tot i que encara no ha arribat la data assenyalat (24 de novembre), l'aerolínia ja ha llançat una campanya en la qual ofereix des d'avui, i fins dilluns que ve, 27 de novembre, preus "inigualables" per viatjar a tothom.

Leer noticia completa
22 nov
Viscofan puja un 2% en borsa després d'un consell de compra de Berenberg
viscofan

Les accions de Viscofan pugen un 2% en borsa després de rebre un consell de 'compra' per part del broker alemany Berenberg. Els experts d'aquesta entitat han elevat la seva recomanació sobre el fabricant navarrès d'embolcalls alimentàries fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

Leer noticia completa