EMPRESES
18:30
JP Morgan confia en Colonial: li dona un potencial alcista del 28,6%
ep pere vinolas consejero delegadocolonial

JP Morgan segueix confiant en Inmobiliaria Colonial. "El nostre optimisme no s'ha vist danyat perquè les seves perspectives de creixement segueixen sent aquí", indica l'entitat, que manté la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu d’11,20 euros (respecte als 8,715 euros als quals l'acció ha tancat la sessió de dimarts, és a dir, un potencial alcista del 28,6%).

Llegir notícia completa
18:27
Jefferies atorga a DIA el preu objectiu més baix del mercat, 0,7 euros
ep supermercado dia

DIA ha patit un altre patacada. Aquesta vegada ha estat Jefferies que li ha rebaixat el preu objectiu fins als 0,7 euros des dels 2,4 anteriors, és a dir, una retallada del 70,8%. No obstant això, la cadena de supermercats ha rebotat aquest dimarts un 10,30% després de la caiguda de dilluns (-24,5%), que el va fer tocar nous mínims històrics.

Llegir notícia completa
18:13
Claus borsàries de la propera sessió: Llibre Beix de la Fed
fedportada1

Durant la jornada d'aquest dimecres, 24 d'octubre, es coneixeran diverses referències macroeconòmiques i empresarials d'interès. Així, cal destacar la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Així mateix, a l'altra banda de l'Atlàntic es donarà a conèixer la dada de vendes d'habitatges nous, al costat dels índexs PMI serveis, manufacturer i compost.

Llegir notícia completa
16:04
Fortes pèrdues en Wall Street davant les creixents tensions globals
cbtrump6 short1

Wall Street registra fortes pèrdues del 1,5% aquest dimarts. El mercat reacciona davant la creixent tensió global, focalitzada aquests dies en el conflicte entre els Estats Units i l'Aràbia Saudita després de la mort del periodista Jamal Khashoggi.

Llegir notícia completa
15:20
Ciutadans proposa al Govern un sistema per retornar l'impost de les hipoteques
ep sesioncontrolgobiernocongreso

Ciutadans ha ofert al Govern pactar un sistema d'arbitratge per tal d'acordar devolucions de quantitats indegudament pagades en la tributació de les despeses de constitució d'una hipoteca, un cop el Tribunal Suprem resolgui aquesta qüestió.

Llegir notícia completa
14:06
Fridman fa neteja a DIA i acomiada tres directius
fridman dia supermercado portada

DIA continua amb la seva reestructuració. La cadena de supermercats ha anunciat nous moviments en la seva directiva amb la sortida de tres nous membres. Segons publica ABC, s'ha fet efectiva la sortida del fins ara director executiu de Nous Negocis DIA Espanya, Diego Cavestany i el director executiu de compres del Grup Dia, Juan Cubillo, ambdós membres del Comitè de Direcció.

Llegir notícia completa
14:01
Harley-Davidson puja a prop d'un 5% després d'augmentar els seus guanys un 67%
trump-critique-la-decision-de-harley-davidson-de-delocaliser

Harley-Davidson ha presentat aquest dimarts els seus resultats del tercer trimestre de l'any. Un període durant el qual la companyia va registrar uns guanys de 113. 900. 000 de dòlars, enfront dels 68,2 milions de l'any passat. Les accions avancen a prop d'un 5% abans de l'obertura de la borsa als EUA després d'acumular un descens proper al 24% aquest any.

Llegir notícia completa
13:58
L'accés dels joves a un habitatge cau un 24% per l'alt preu del lloguer
ep viviendaalquiler 20181023113702

El percentatge de joves que han participat al mercat de l'habitatge a Espanya ha estat del 29%, percentatge que suposa un retrocés del 24% durant l'últim any a causa dels preus dels lloguers, ja que el nombre de joves que ha llogat o ha intentat llogar ha retrocedit un 39%, mentre que es manté el de la compra.

Llegir notícia completa
13:54
BMW crida a revisió 1,6 milions de vehicles davant el risc d'incendi
ep logotipobmw 20181023121001

El grup BMW ha cridat a revisió 1,6 milions de vehicles amb motor dièsel arreu del món per possibles problemes amb el refrigerant, que poden provocar un incendi.

Llegir notícia completa
13:09
Els ingressos minoristes de les telecos augmenten un 2,3% durant el primer trimestre
ep recurso internet

Els ingressos dels serveis minoristes de telecomunicacions van arribar als 6. 169 milions d'euros durant el primer trimestre del 2018, amb un increment del 2,3% respecte al mateix trimestre del 2017, segons les dades estadístiques de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

Llegir notícia completa
12:14
Vidrala augmentarà capital en 1,2 milions per a nous projectes i retribuir als accionistes
cbvidrala6 short

Vidrala durà a terme una ampliació de capital alliberada per un import d’1,26 milions d'euros a través de l'emissió i posada en circulació de més d'1,23 milions d'accions ordinàries, amb un valor nominal d’1,02 euros per títol, amb l'objectiu d'obtenir recursos per afrontar nous projectes i de retribuir als seus accionistes.

Llegir notícia completa
12:10
Neoenergía (Iberdrola) multiplica per més de quatre el seu benefici el setembre
jose-ignacio-sanchez-galan-presidente-iberdrola

Neoenergía, el gegant energètic brasiler filial d'Iberdrola, va obtenir un benefici net atribuït d’1. 169,9 milions de reals (uns 277 milions d'euros) durant els nou primers mesos de l'any, xifra que suposa un 356,5% més que durant el mateix període de l'exercici anterior.

Llegir notícia completa
11:15
Volatilitat en OHL durant la seva batalla per mantenir l'euro
ep juntaaccionistasohl 20180926182512

OHL estén les seves caigudes aquest dimarts rebotant un 5% (ha arribat a caure un 9% durant la sessió) que fan que el valor lluiti per mantenir l'euro per acció. La constructora participada pel grup Villar Mir va tancar la sessió de dilluns amb un enfonsament del 16%.

Llegir notícia completa
10:37
El benefici net de Gestamp queda "molt per sota del que s'esperava"
ep presidentegestamp francisco j riberas

Gestamp va presentar els seus resultats del tercer trimestre de 2018 aquest dilluns després del tancament del mercat. La companyia va anunciar un benefici net de 31,1 milions, xifra que implica una caiguda del 14% enfront del mateix període de fa un any.

Llegir notícia completa
22 Oct
Netflix planeja emetre bons per 2.000 milions de dòlars
ep logotiponetflix

Netflix ha anunciat aquest dilluns que té previst recaptar fins a 2. 000 milions de dòlars a través d'una emissió de bons, tant en dòlars com en euros, adreçada a inversors institucionals, segons informa Market Watch. L’interès i el venciment d'aquests bons es comunicarà més endavant, després de les negociacions amb els compradors inicials, tal com ha traslladat la companyia de servei de reproducció contínua (streaming).

Llegir notícia completa
22 Oct
Claus borsàries de la propera sessió: resultats de McDonald's
ep mcdonalds 20170808131902

Durant la jornada d'aquest dimarts, 23 d'octubre, els inversors estaran pendents, especialment, dels resultats empresarials del tercer trimestre de l'any als Estats Units. Demà publicaran els seus comptes, entre altres companyies, McDonald's, 3M, Caterpillar i Verizon Communications.

Llegir notícia completa
22 Oct
Wall Street es gira a la baixa i augmenta les pèrdues que registra l'octubre
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US. Photo: Grant Wickes

Wall Street es gira a la baixa després d'haver començat la sessió amb un rebot moderat. Tot això al començament d'una setmana durant la qual els resultats empresarials de les grans companyies del sector tecnològic centraran l'atenció dels inversors.

Llegir notícia completa
22 Oct
Barclays millora el preu objectiu de Telefónica per l'estabilitat de les divises
ep presidente ejecutivotelefonica jose maria alvarez-pallete 20180921131407

Bones notícies per a Telefónica. Barclays ha millorat el preu objectiu de la 'teleco' espanyola fins als 9,1 euros, des dels 8,7 euros anteriors. Aquesta revisió fa que Telefónica tingui un potencial del 30%, segons les estimacions de Barclays. La companyia puja un 0,67% fins als 7,02 euros.

Llegir notícia completa
22 Oct
Facebook busca comprar una empresa de seguretat cibernètica després de l'atac de comptes
ep facebook 20171129151202

Facebook està buscant adquirir una gran empresa de seguretat cibernètica. Per a això, ha reunit un equip per explorar companyies amb la intenció d'augmentar la seva experiència tècnica i reprimir les crítiques a la seva protecció de dades. Això es produeix després que la xarxa social revelés que havia detectat la major bretxa en seguretat de dades en la seva història, que va afectar a 30 milions d'usuaris.

Llegir notícia completa
22 Oct
Movistar començarà a vendre mòbils Xiaomi Redmi 6 per 179 euros
moviles-xiaomi

Movistar ha incorporat al seu catàleg els telèfons intel·ligents de la companyia Xiaomi. D'aquesta manera, a partir de demà Movistar vendrà en exclusiva el Xiaomi Redmi 6 amb capacitat de 64 GB per 179 euros.

Llegir notícia completa