EMPRESES
16 feb
Siemens Gamesa sotmetrà a la seva junta un pla d'incentius per a 300 directius per 5,6 milions d'accions
ep markus tacke nuevo consejero delegadosiemens gamesa

Siemens Gamesa sotmetrà a la seva pròxima junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà el 23 de març a Zamudio (Biscaia), l'aprovació d'un pla d'incentius a llarg termini per a fins a 300 directius per al període 2018 i 2020 per un màxim de 5,6 milions d'accions.

Leer noticia completa
16 feb
Liberbank reorganitza l'estructura de la seva xarxa comercial i potencia els negocis d'assegurances i fons
menendez casjas

Liberbank ha reorganitzat l'estructura de la seva xarxa comercial, simplificant la seva organització, potenciant la presència als territoris d'origen de l'entitat i enfortint les línies estratègiques de negoci, com estalvi-inversió (fons, principalment) i assegurances i micro pimes i autònoms.

Leer noticia completa
16 feb
Insiders: moviments en el capital d'Enagás i Iberdrola
ep antonio llarden president denagas

Aquests són els canvis de participació més importants en el capital de les empreses cotitzades en borsa i que han estat comunicats a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Leer noticia completa
16 feb
Walmart ultima la compra del 40% de Flipkart per reptar Amazon a l'Índia
saqueos tiendas

Walmart està en negociacions per adquirir el 40% de Flipkart, la companyia índia de comerç electrònic. Una compra que significaria una resposta directa a l'expansió d'Amazon a la tercera economia més gran de tot Àsia.

Leer noticia completa
16 feb
El grup xinès Orient Hontai Capital compra el 53,5% de Mediapro per 1.016 milions d'euros
Jaume Roures, roures, mediapro, prisa

Els accionistes d'Imagina Media Audiovisual i Orient Hontai Capita han arribat a un acord definitiu pel qual el primer grup xinès de capital privat adquireix les participacions de Torreal (22,5%), Televisa (19%) i Mediavideo (12%), per la qual cosa suma en total el 53,5% per 1. 016 milions d'euros.

Leer noticia completa
16 feb
Vodafone desenvoluparà emprovadors intel·ligents per a Mango
ep probador inteligentemango desarrolladoa vodafone

L'operador de telecomunicacions Vodafone està treballant amb la marca de moda Mango en un nou projecte per continuar amb el desplegament d’emprovadors digitals en algunes de les botigues més representatives que la companyia té al voltant del món, segons informen en un comunicat.

Leer noticia completa
16 feb
El Govern aprova el 'rescat' de les autopistes en fallida
ep autopista eje aeropuerto ohl

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres el 'rescat' de vuit de les nou autopistes de peatge que estan en fallida a "prendre raó" de la resolució dels contractes amb els seus actuals concessionaris.

Leer noticia completa
16 feb
Kraft Heinz, propietari de marques com Philadelphia i Oscar Mayer, triplica el seu benefici el 2017
heinz portada

El grup nord-americà d'alimentació Kraft Heinz, propietari de marques com Philadelphia, Oscar Mayer o la salsa de tomàquet Orlando, va comptabilitzar un benefici net atribuït de 10. 999 milions de dòlars (8. 818 milions d'euros) al tancament del seu exercici fiscal 2017, xifra que suposa triplicar els guanys d'un any abans, quan es van situar als 3. 632 milions de dòlars (2. 912 milions d'euros).

Leer noticia completa
16 feb
Google compra Xively per 40 milions per competir amb Amazon i Microsoft en el negoci de la 'núvol' pública
sundar pichai google

Google, la companyia dirigida per Sundar Pichai, va anunciar aquest dijous la compra de Xively, una divisió de la tecnològica LogMeIn per 50 milions de dòlars (a prop de 40 milions d'euros). Un pas més del gegant nord-americà per competir amb Amazon i Microsoft en el negoci de la 'núvol' pública.

Leer noticia completa
16 feb
Allianz guanya 6.803 milions d'euros el 2017 i eleva un 5% el dividend
ep allianz seguros

El benefici net atribuït d'Allianz, la major asseguradora europea, va registrar el 2017 un retrocés del 2,3% respecte a l'any anterior, situant-se als 6. 803 milions d'euros, com a conseqüència de l'impacte de la reforma fiscal dels EUA i un increment del 57% en la factura causada per desastres naturals, segons ha informat l'entitat, que ha elevat un 5,3% el seu dividend, fins a 8 euros per acció.

Leer noticia completa
16 feb
Abengoa ven tota la seva participació de la dessaladora de Ghana per 21 milions
abengoa, solar, energia

Abengoa i la nord-americana Aqua Aventure han anunciat, aquest divendres, el seu acord per al traspàs del total de la participació de la companyia espanyola en la dessaladora d'Accra, a Ghana. El muntant de l'acord ascendeix als 21 milions d'euros, a canvi del 56% de la posició en la companyia ghanesa Befesa Desalination Developments Ghana Limited (BDDG) que té la planta dessaladora.

Leer noticia completa
16 feb
Roche compra Flatiron Health per 1.500 milions per accelerar el desenvolupament de medicaments contra el càncer
roche se voit confronte a une nouvelle concurrence

El gegant farmacèutic Roche Holding AG ha anunciat aquest dijous que comprarà les accions que encara no posseïa de Flatiron Health, empresa de programari i oncologia, per una suma que ascendeix als 1. 500 milions d'euros.

Leer noticia completa
16 feb
Dilluns s'obrirà el termini d'adhesió a l'ERO de Bankia
bankia

Bankia i els sindicats han signat a primera hora de divendres l'acord d'acomiadaments previstos en l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que aplicarà l'entitat en el marc de la seva integració amb Banc Mare Nostrum (BMN), i el termini d'adhesió començarà el proper dilluns 19 de febrer i conclourà el 2 de març.

Leer noticia completa
16 feb
Europac pagarà un dividend de 0,1250 euros per acció
0cb646

El Consell d'Administració d’Europac (Papers i Cartrons d'Europa) ha acordat la distribució d'un dividend per un import total de 0,1250 euros per acció a compte de l'exercici 2017, de manera que aquesta remuneració a l'accionista augmenta un 31% respecte a l'any anterior.

Leer noticia completa
16 feb
El conglomerat xinès HNA Group redueix la seva participació en Deutsche Bank fins al 8,8%
ep hna gorup

El conglomerat xinès HNA Group, màxim accionista d’NH Hotels, ha retallat la seva participació en Deutsche Bank fins al 8,8%. Una reducció del seu pes a l'entitat financera alemanya que segueix deixant el grup asiàtic com a "rellevant" inversor.

Leer noticia completa
16 feb
Air France-KLM tanca 2017 amb pèrdues de 275 milions d'euros
air-france-klm-et-jet-airways-renforcent-leur-alliance

Air France-KLM ha tancat el 2017 en 'números vermells' amb unes pèrdues de 275 milions d'euros, davant els 792 milions d'euros de benefici que va obtenir durant l'exercici anterior, a causa de les despeses addicionals derivades de l'aportació als dos plans de pensions dels seus treballadors.

Leer noticia completa
16 feb
Renault aconsegueix un benefici rècord de 5.210 milions d'euros el 2017, un 47,1% més
ep concessionari renault

El grup automobilístic francès Renault va obtenir un benefici rècord de 5. 210 milions d'euros el 2017, xifra un 47,1% superior a la de 2016, quan va registrar uns guanys de 3. 543 milions d'euros. Així ho assegurava el propi Grup Renault aquest divendres, durant la seva presentació de resultats de l'últim exercici.

Leer noticia completa
16 feb
Economía/Empresas.- Cellnex nombra a Lluís Deulofeu consejero delegado adjunto
ep lluis deulofeu consejero delegado adjuntocellnex

BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS) Lluís Deulofeu ocupará el cargo de consejero delegado adjunto de Cellnex, según ha comunicado este viernes el presidente y consejero delegado de la compañía, Tobías Martínez, en la rueda de prensa de presentación de los resultados de 2017.

Leer noticia completa
16 feb
Comencen a cotitzar les noves accions d'ACS de l'ampliació de capital per a l’'scrip dividend'
ep florentino perez davantjunta daccionistes dacs

Les gairebé 2,8 milions de noves accions emeses per ACS durant la segona execució de l'augment de capital alliberat per instrumentar el seu 'scrip dividend' han estat admeses a negociació aquest divendres. Així, començaran a cotitzar a les borses de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, segons ha informat el grup. En aquests moments les seves accions pugen un 1%.

Leer noticia completa
16 feb
PharmaMar publica resultats positius de la seva anticòs per al càncer de mama, ovari i gàstric
infografia pharmamar

PharmaMar ha anunciat resultats positius d’MI130004, un nou anticòs conjugat que combina trastuzumab amb PM050489, una molècula d'origen marí. La Companyia ha analitzat la seva activitat antitumoral en diferents línies cel·lulars tumorals (càncer de mama, càncer d'ovari i càncer gàstric) que expressen diferents nivells d'HER2 en proves in vivo i en in vitro.

Leer noticia completa