eduardo recoder

El Consell d'Administració de Faes Farma ha aprovat per unanimitat el nomenament com a CEO d'Eduardo Recoder de la Cuadra, amb més de 20 anys d'experiència a diferents multinacionals del sector farmacèutic. La seva designació com a conseller executiu se sotmetrà a ratificació de la propera Junta General d'Accionistes, prevista per al juny, i la seva incorporació es farà efectiva el proper 1 de setembre.

  • 3,60€
  • -1,23%

El nomenament del nou CEO conclou el procés de separació dels càrrecs de president del Consell i primer executiu en què ha treballat Faes Farma durant els darrers anys, amb l'objectiu de reforçar l'alta direcció del Grup. D'aquesta manera, Mariano Ucar, actual president executiu i en el càrrec des del 2013, continuarà a la companyia com a president no executiu.

Comptar amb l'experiència internacional d'Eduardo és un privilegi per a la companyia. El seu bagatge al sector reforça la missió de tots els nostres professionals de tenir cura de la salut de tots a través de la innovació i el compromís amb una societat més sana. Estem convençuts que la seva incorporació ens permetrà impulsar la companyia cap al futur i maximitzar la nostra contribució després d'aquests 90 primers anys d'història de la companyia”, ha afirmat Mariano Ucar, president de Faes Farma.

El procés de selecció del nou CEO l'ha dirigit la Comissió de Nomenaments i Retribucions, amb la col·laboració d'un assessor extern i ha comptat amb la participació de l'actual president i de la totalitat dels membres del Consell d'Administració.

Eduardo Recoder de la Cuadra és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, ​​compta amb un Màster en Direcció d'Empreses (MBA) per l'IESE Business School, un programa Global Enterprise Transformation per la Harvard Business School i un programa de Gestió Comercial de l'Escola d'Administració d'Empreses (EAE) de Barcelona.

El 2007 va començar la seva trajectòria professional a AstraZeneca, on acumula 17 anys d'experiència i des d'on s'incorpora a Faes Farma. Va iniciar la seva carrera com a director de la Unitat de Negoci d'Atenció Primària, va exercir com a president a diferents països -Portugal, Brasil, Espanya-, i fins ara ocupava el càrrec de vicepresident d'Europa Occidental i Sud a AstraZeneca i vicepresident d'Operacions Comercials per a Europa i Canadà.

El nou CEO proposat per a Faes Farma ha assumit durant més de 20 anys grans responsabilitats globals i locals, tant a països d'Europa com a Llatinoamèrica. Abans d'incorporar-se a AstraZeneca, Eduardo va ser director comercial Corporatiu de Grunenthal Espanya i va treballar en Desenvolupament Corporatiu, Control de Gestió i Planificació Estratègica a l'empresa BASF i BASF Pharma a Alemanya, el Regne Unit i Espanya.

Noticias relacionadas

contador