ep planta de verina de arcelormittal en gijon
EUROPA PRESS

ArcelorMittal ha reduït un 14% el benefici net del primer trimestre, fins als 938 milions de dòlars. Les vendes del gegant siderúrgic, amb àmplia presència a Espanya, van baixar fins als 16.282 milions de dòlars del gener al març, enfront dels 18.501 milions del mateix període del 2023.

  • 24,33€
  • 2,66%

Per part seva, el benefici operatiu es va reduir fins als 1.072 milions de dòlars des dels 1.192 milions, mentre l'EBITDA va baixar fins als 1.956 milions de dòlars des dels 2.140 milions.

Aditya Mittal, conseller delegat d'ArcelorMittal, ha afirmat que “l'entorn de preus millorat, combinat amb la recuperació de volums, ha donat com a resultat resultats trimestrals seqüencialment més sòlids, que ara també reflecteixen el valor aportat per les nostres empreses conjuntes”.

"Encara que el sentiment econòmic general segueix sent moderat, esperem que la demanda aparent d'acer fora de la Xina creixi entre un +3% i un +4% aquest any i estem ben posicionats per beneficiar-nos d'aquesta millora", ha afegit el directiu.

Noticias relacionadas

contador