• Està liderada per Alfonso del Castillo, que va ser fitxat des de Bankinter la primavera
ep ana botin presidenta banco santander 20181121200901
BANCO SANTANDER

Santander ha anunciat el llançament de Private Wealth, una nova iniciativa dissenyada per a clients de molt alt patrimoni (ultra rics o 'key clients', com es coneix aquestes divisions al sector financer) amb actius de, almenys, 20 milions d'euros. Aquest nou servei inclou inversions tradicionals i alternatives com fons de capital risc, infraestructures, deute privat i immobles. A més, els clients disposaran de planificació patrimonial i assessorament personificat.

Aquests nous serveis seran oferts per un equip de banquers especialitzats, que atendran les necessitats locals i internacionals dels, de moment, 1.500 clients VIP que té l'entitat a la seva base de clients inicial, segons explica Santander en un comunicat oficial.

La iniciativa també facilitarà als clients l'accés instantani a les seves carteres d'inversions i als mercats de capitals, a través de solucions digitals d'avantguarda.

Com va avançar Bolsamanía, Santander va fitxar de Bankinter el passat maig a la seva cúpula de banca privada VIP. Va portar a les seves files Alfonso del Castillo, responsable d'aquesta nova àrea a nivell global, Borja Basagoiti i Javier López.

La nova unitat de Private Wealth forma part de la divisió de Wealth Management, liderada per Víctor Matarranz i llançada el setembre de 2017. "El nostre abast internacional i la forta presència local als nostres mercats principals fan que estiguem posicionats per convertir-nos en el millor gestor de patrimonis d'Europa i Amèrica", defensa el propi Matarranz.

A més, Santander Private Banking amplia la seva col·laboració amb Santander Corporate Investment Banking per oferir serveis de banca d'inversió als clients qualificats de Private Wealth.

Santander Private Banking, que forma part de la divisió de Wealth Management, dona servei a 170.000 clients als principals mercats on el banc té presència. La divisió té actius sota gestió de 333.000 milions d'euros, amb dades del banc la tancament de setembre, dels quals gairebé 100.000 milions procedeixen d'Espanya, unitat comandada per Adela Martín.

Amb la creació d'aquesta nova unitat per ultra rics dins de la seva banca privada, Santander segueix la línia d'entitats que ja tenen creats serveis específics de claus clients, com BBVA, CaixaBank, Deutsche Bank, Banca March, Bankinter, Andbank o Indosuez Wealth Management (Crédit Agricole), entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador