jack dorsey twitter ceo
53,70$
  • 0,35$
  • 0,66%

Twitter es desploma un 14% en Wall Street. La popular xarxa social ha publicat uns resultats molt per sota del que esperava el consens d'analistes. El BPA de la companyia durant el trimestre ha estat de 17 centaus per acció respecte als 20 centaus projectats.

Els seus ingressos han estat de 823,7 milions de dòlars respecte als 874 milions que esperaven els analistes. El nombre d'usuaris actius diaris monetitzables registrats per Twitter ha estat de 145 milions.

Twitter va canviar les regles del joc durant el penúltim trimestre. Els de Jack Dorsey van anunciar que deixarien de publicar el seu nombre d'usuaris actius mensuals i introduirien aquesta nova mètrica d'usuaris monetitzables. L'objectiu era mesurar el nombre d'usuaris actius que veuen els usuaris de la plataforma.

Els 145 milions d'aquests usuaris són un 4% més que durant el segon trimestre de 2019, durant la qual la companyia va registrar 139 milions.

La passada setmana, Twitter va anunciar una altra actualització de la seva política contra els abusos en els continguts publicats a la xarxa social. Els de Dorsey van matisar que fins i tot els comptes de líders mundials s'han de sotmetre a aquest escrutini i podran veure missatges eliminats si són "ofensius".

Twitter també s'ha vist obligada a afrontar una sèrie de problemes contra la seguretat cibernètica de la plataforma durant l'últim trimestre, quan fins i tot el compte de Dorsey va arribar a ser atacat per uns hackers.

Noticias relacionadas

contador