ep twitter aplicacion movil
PIXABAY
53,70$
  • 0,35$
  • 0,66%

La xarxa social Twitter ha fet públiques les seves disculpes per haver permès "involuntàriament" l'enviament de publicitat a números de telèfon i adreces de correu electrònic que els seus usuaris havien facilitat únicament per motius de seguretat.

"Hem descobert recentment que quan vosaltres proporcioneu una adreça de correu electrònic o un número de telèfon per motius de seguretat, per exemple per la verificació de doble factor, aquestes dades poden haver estat involuntàriament usades per publicitat", ha dit Twitter, en un comunicat.

La xarxa social ha dit que aquesta informació ha estat utilitzada en els seus "sistemes d'anuncis per a audiències de socis i per a audiències personalitzades", que permet a les empreses enviar els seus anuncis a usuaris basant-se en les pròpies llistes de màrqueting de les empreses.

Quan un anunciant puja a internet la seva llista de màrqueting, alguns usuaris poden ser vinculats a aquestes llistes en base de les dades de l'adreça de correu electrònic i el seu número de telèfon que han facilitat únicament per motius de seguretat i no per enviament d'anuncis.

"Ha estat un error i demanem disculpes", ha assegurat Twitter, abans d'assenyalar que no pot concretar el nombre de persones que s'han vist "afectades" per aquesta pràctica. L'empresa tecnològica amb seu a San Francisco (EUA) ha insistit que no ha compartit les dades a nivell extern i que el problema es va resoldre el 17 de setembre.

Noticias relacionadas

contador