• Aquesta iniciativa oferirà recompenses d'acord amb la gravetat de l'informe
ep facebook 20180118192902
PIXABAY

Facebook segueix treballant en millorar la seguretat dels seus usuaris després de l'escàndol de Cambridge Analytica. L'última iniciativa de la xarxa social dirigida per Mark Zuckerberg és el llançament d'un programa de recompenses anomenat Data Abuse Bounty (Recompensa per Vulnerabilitat de Dades) que ofereix incentius a aquells que informin de casos de mal ús de dades per part de desenvolupadors d'aplicacions.

  • 476,49$
  • -1,05%

Aquest programa gratificarà a persones amb coneixement "de primera mà" i proves de casos on una 'app' de la plataforma de Facebook recopili i transfereixi dades de les persones per ser venudes, robades o utilitzades per estafar o influir políticament.

La xarxa social segueix treballant per millorar la protecció de dades dels seus usuaris després de l'escàndol de Cambridge Analytica

Igual que Bug Bounty, aquesta iniciativa oferirà els seus recompenses d'acord amb l'impacte de cada informe. Encara que no hi hagi un màxim, els informes d'error d'alt impacte han recaptat fins a 40.000 dòlars per a les persones que han notificat, segons Facebook.

La xarxa social s'ha compromès a respondre "al més ràpid possible" quan s'identifiqui una amenaça "creïble" cap a les dades d'usuaris.

Si es confirma aquest ús indegut d'informació personal, l'aplicació infractora serà tancada i es prendran accions legals contra la companyia que vengui o compri les dades, "si és necessari". A més, Facebook ha confirmat que informarà a les persones afectades.

Noticias relacionadas

contador