walt disney bob iger
113,88$
  • 0,93$
  • 0,82%

Disney+ desembarcarà el proper 12 de novembre als Estats Units. La plataforma de reproducció en continu (streaming) de Disney buscarà així competir amb Netflix, Amazon Prime Video, HBO... i companyia en un sector que, cada vegada, és més competitiu. I ho farà amb un ampli catàleg que inclourà totes les sèries i pel·lícules de les seves llicències més populars (Star Wars, Marvel...) i un preu de sortida de 6,99 dòlars al mes.

Així va ser la posada de llarg de Disney+ que va tenir lloc aquest dijous durant el Dia de l'inversor de la companyia. El seu full de ruta passa per estendre aquest servei a la resta del món durant els dos propers anys, és a dir, fins al 2020. És l'any en què la plataforma arribaria a Europa occidental i, per tant, a Espanya.

El catàleg inicial de Disney+ comptarà amb totes les pel·lícules i sèries de la productora al qual se sumaran 25 noves sèries originals durant el primer any i 10 pel·lícules, documentals i especials sobre el seu univers.

Entre aquests projectes, s'expliquen sèries protagonitzades per populars personatges de l'Univers Marvel com Loki, una seqüela de Monstres S.A., la sèrie 'The Mandalorian' sobre Star Wars i una altra sobre High School Musical.

Un altre dels al·licients de Disney+ serà el de ser l'única plataforma del mercat que oferirà les 30 temporades dels Simpsons. Una cosa que és possible després de la compra de 71.000 milions de dòlars en actius d'entreteniment de FOX.

Pelque fa a la resta, Disney+ promet ser una plataforma disponible en qualitat 4K i per poder visionar-se en tot tipus de dispositius. A més, els de Bob Iger van presentar també la interfície d'usuari que, a priori, es ramificarà en cinc àrees: Star Wars, Disney, Pixar, Marvel i National Geographic.

Noticias relacionadas

contador