ep iphone xs
APPLE
165,94$
  • -1,08$
  • -0,64%

Apple té previst llançar tres nous models d'iPhone aquest mateix any. Així ho assegura el WSJ, en el que seria un intent dels de Cupertino per buscar la gran aprovació comercial que no van acabar d'aconseguir amb els seus telèfons intel·ligents més recents.

Entre aquests tres nous models es trobarà un amb pantalla de plasma, a part que tots ells han d'incloure nous avenços en les seves respectives càmeres.

La companyia dirigida per Tim Cook va llançar recentment la seva primera advertència de beneficis en 12 anys davant d'una fluixa demanda des de la Xina en plena guerra comercial amb els EUA. Malgrat tot, el propi Cook ha assegurat que el conflicte aranzelari va per bon camí i es mostra "molt optimista" respecte a aquest.

Aquest mateix dijous, la tecnològica era notícia per retallar un 10% la producció dels seus últims models d'iPhone llançats al mercat.

"Apple va demanar el mes passat als seus proveïdors que produïssin menys iPhones dels planejats per al trimestre entre gener i març", van indicar les fonts consultades al diari, que recorda que es tracta de la segona vegada en dos mesos que la companyia nord-americana revisa a la baixa el seu pla de producció per l'iPhone.

L'últim ajust en la producció afectaria tots els nous models de l'iPhone, incloent-hi els dispositius 'XS Max', 'XS' i 'XR', encara que el grau de la retallada necessària varia entre cada proveïdor en funció del mix ofert a la companyia de Cupertino.

Noticias relacionadas

contador