ep el ceo de apple tim cook en la wwdc 2019
APPLE

El judici que enfronta des d'aquest dilluns Apple amb Epic Games és un dels més importants de la història del sector. En joc: un pastís de 22.000 milions de dòlars.

  • 171,48$
  • -1,06%

Per què van als tribunals? Epic ha demandat Apple perquè afirma que empreses com els de Cupertino, Google i Sony, que s'emporten un percentatge de les vendes de les aplicacions als seus dispositius, no té dret a beneficiar-se de la tasca dels seus treballadors.

Si Epic guanya, un terratrèmol sacsejarà la indústria. Un cop establert aquest precedent, qualsevol altra empresa pot argumentar el mateix i reclamar a Apple, Google i companyia que no s'emportin aquest percentatge per 'acollir' els seus apps dins les seves botigues digitals, com l'App Store.

Què pot guanyar el consumidor amb tot això? Poc o res. Els experts asseveren que, fins i tot si Epic guanya i el seu cas estableix jurisprudència, és poc probable que aquestes empreses ofereixin els seus apps un 20% o un 30% més barates, que és el percentatge que se solen emportar Apple i la resta fins al moment per ser-ne l''aparador'.

Noticias relacionadas

contador