vestager-margrethe-commission-bruxelles

La Comissió Europea ha anunciat l'obertura de dues investigacions en profunditat sobre Apple per avaluar possibles restriccions a la competència a través de la seva botiga App Store, en primer lloc, i del seu servei de pagaments Apple Pay, en segon lloc.

  • 165,86$
  • 0,01%

D'una banda, l'Executiu analitzarà si Apple ha imposat restriccions de manera il·legal als desenvolupadors d'aplicacions per a la distribució de continguts a la botiga dels de Cupertino.

La recerca se centra en què Apple imposa presumptament l'ús obligatori del seu propi sistema de compres i restringeix la capacitat dels desenvolupadors d'aplicacions per informar els usuaris d'iPhone i iPad sobre possibilitats més barates dels seus continguts a d'altres plataformes.

"Sembla que Apple ha obtingut un paper de guardià respecte a la distribució d'aplicacions i contingut als usuaris dels seus populars dispositius. Hem d'assegurar que les normes d'Apple no distorsionen la competència a mercats en els quals competeix amb d'altres desenvolupadors d'aplicacions, per exemple amb els seus serveis Apple Music o Apple Books", ha apuntat la vicepresidenta de Competència de la Comissió Europea, Margrethe Vestager.

La segona recerca pretén determinar si Apple viola les normes europees de Competència en els termes i condicions que exigeix a venedors d''apps' que volen integrar Apple Pay als seus sistemes de pagament. També examinarà en aquest marc que reservi la funcionalitat 'tap and go' d'iPhones a Apple Pay.

Noticias relacionadas

contador