ep fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols ha confirmat aquest dilluns el seu compromís amb la seva visió i objectius "sis mesos després de l'inici de la pandèmia". Entre aquests, la biofarmacéutica de l'Ibex 35 ha destacat que "actualment lidera el desenvolupament d'una immunoglobulina amb anticossos específics contra el virus SARS-CoV-2 a partir del plasma de persones que han superat la malaltia".

  • 8,39€
  • 3,71%

"Una vegada aprovats els protocols científics per part de la FDA i del NIAID, ha començat l'assaig clínic multicèntric, aleatori i a cegues, que avaluarà la seguretat i eficàcia d'aquesta immunoglobulina hiperinmune", ha afegit la companyia.

En relació al test molecular per tecnologia TMA, Grifols avança en la seva validació per poder desenvolupar estratègies de 'pools' i en saliva. L'objectiu és que els alts graus de precisió i especificitat que aporta puguin estendre's i sumar esforços per donar resposta a les importants necessitats diagnòstiques actuals.

Grifols celebrarà la seva Junta General Ordinària d'accionistes per mitjans exclusivament telemàtics el dia 9 d'octubre de 2020. Entre els punts de l'ordre del dia se sotmetrà a l'aprovació dels accionistes destinar 250.058.400 euros a dividends amb càrrec als resultats de l'exercici 2019. Aquesta distribució manté el pay-out del 40% del benefici net consolidat del grup.

Noticias relacionadas

contador