Tesco, retailing, supermarkets, retail

Tesco ha pujat un 1,90% aquest divendres a la Borsa de Londres. El gegant britànic de l'alimentació i el 'retail' celebra al parquet un augment de les seves vendes 'like for like' del 7,9% en el seu primer trimestre fiscal.

  • 3,70$
  • -6,33%

Les vendes totals del grup han ascendit fins a 13.380 milions de lliures esterlines en el trimestre finalitzat el passat 30 de maig.

Dels seus ingressos durant aquest període, el Regne Unit i Irlanda han contribuït amb 12.210 milions de lliures esterlines, un 8,2% més que en el mateix període de l'anterior any fiscal. Tesco ha apuntat també a l'avanç del 9% de les seves vendes online, que ja representen un 16% del total.

No tot ha anat tan bé per a Tesco Bank. La unitat de negoci espera registrar unes pèrdues operatives d'entre 175 i 200 milions de lliures esterlines. Per part seva, Tesco preveu un augment de costos per a tot el grup de cara a l'any fiscal de 2021, d'uns 840 milions de lliures més.

"En només cinc setmanes, hem multiplicat per dos la nostra capacitat online per ajudar als nostres clients més desfavorits i transformat les nostres botigues per respectar les mesures de seguretat", ha defensat el CEO del grup, Dave Lewis.

Noticias relacionadas

contador