adolfo dominguez resultados22
Punto GA/ M. Riopa

Adolfo Domínguez ha presentat aquest divendres els resultats del primer semestre del seu any fiscal 2022/23 (de març a agost del 2022), que ha tancat amb pèrdues de 2,7 milions d'euros. Tot i això, aquesta xifra suposa una millora del 74,8%, ja que la companyia ha aconseguit reduir en 8,1 milions el resultat negatiu obtingut durant el mateix període de l'exercici 2021/22.

  • 4,47€
  • 3,13%

Així ho ha comunicat en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què explica que “estem en xifres d'eficiència i rendibilitat que apuntalen la nostra recuperació i creixement. Cada dia som menys dependents de les promocions. El marge es recupera i se situa en un 59,2%, malgrat l'entorn macroeconòmic actual", ha dit Antonio Puente, conseller delegat d'Adolfo Domínguez.

I és que la companyia ha aconseguit incrementar les vendes un 27% durant el període, fins als 49,6 milions d'euros. Les vendes de la companyia han crescut amb força tant a nivell europeu (+25,4%), amb Espanya com a mercat principal, com a la resta del món on la companyia té presència (+32%).

A més, el marge brut sobre vendes s'ha situat en un 59,2%, el més gran des del 2014. "La marca consolida el seu camí cap a la recuperació, encadenant cinc trimestres seguits amb Ebitda positiu, que arriba als 4,3 milions", ha destacat Adolfo Domínguez a la seva nota.

El grup també ha continuat optimitzant la seva xarxa comercial, de manera que ara compta amb 345 punts de venda a 19 països, un 55% fora d'Espanya. Les obertures al primer semestre se centren a l'àmbit internacional: Xipre (3) i el Japó (3).

S'hi implanta la nova imatge. La companyia aposta per crear espais únics, i destaca l'obertura el passat 11 d'octubre de la seva nova botiga insígnia (flagship) al número 40 del carrer Serrano de Madrid, que segueix aquest model d'espais oberts, artesania i materials de quilòmetre zero".

Adolfo Domínguez apunta també que el comerç electrònic ja s'estén a 29 països, i opera en 6 idiomes diferents per comercialitzar les seves peces. "Els propers avenços en la internacionalització de la botiga en línia aniran de la mà de l'entrada a diferents marktetplaces", conclou.

Noticias relacionadas

contador