antonio puente adolfo dominguez entrevista

Adolfo Domínguez ha anunciat el nomenament d'Antonio Puente com a conseller delegat de la companyia, segons va acordar la Junta General d'Accionistes celebrada aquest dimarts.

  • 4,62€
  • -2,94%

Antonio Puente era director general del grup des del febrer del 2019 després del seu desembarcament a la companyia l'any 2015. Format professionalment a Madrid, al Japó i als Estats Units, la seva trajectòria professional fins a la seva incorporació a Adolfo Domínguez es va desenvolupar a l'àmbit internacional i sector de moda. Puente va ser cap de l'àrea financera d'Inditex al Japó, entre altres càrrecs.

La decisió de la Junta reforça el tàndem que des de fa temps formen Adriana Domínguez (filla d'Adolfo Domínguez), presidenta de la companyia, i el mateix Puente.

Així mateix, la Junta va decidir designar el conseller independent, José Luis Sainz Díaz (exconseller delegat de Prisa i que va arribar a la companyia ourensana fa un any), com a vicepresident del consell d'administració i conseller coordinador, en substitució de Maite Aranzábal.

Finalment, es va aprovar fixar el nombre de membres de la Comissió d'Auditoria en tres, de manera que la composició queda integrada per: José Luis Sainz (president), Rafael Prieto (independent) i Diana Morato (independent).

Noticias relacionadas

contador