masmovil
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

El vicepresident segon de MásMóvil i un dels principals impulsors de la companyia, l'inversor Josep Maria Echarri, va comprar 5.300 accions de l'operadora de telecomunicacions durant la caiguda que el valor va registrar el passat divendres.

Els títols de MásMóvil van caure un 7,23%, fins als 18,48 euros, amb un gran volum de negociació. Durant la sessió de divendres no es va publicar cap notícia rellevant, però aquest dilluns s'ha conegut que la companyia està interessada en els actius espanyols de l'operadora britànica BT. El valor baixa a prop del 2%, fins als 18,12 euros.

José Maria Echarri, un dels principals responsables en l'estratègia corporativa del grup, va adquirir els títols per gairebé 100.000 euros a un preu unitari de 18,80 euros, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Controla un 2,07% del capital, compost per una cartera de 2.726.965 accions, amb un valor de mercat de 49,4 milions d'euros.

Els actius de BT a Espanya estan valorats entre 250 i 300 milions d'euros i els inversors descompten que MásMóvil hauria d'ampliar capital o augmentar el seu endeutament per afrontar aquesta possible compra.

"La situació financera de MásMóvil està prou ajustada com per poder afrontar projectes de gran envergadura després de l'operació amb el convertible de Providence i la reestructuració de la seva situació financera", afirmen els analistes de Banc Sabadell, que tot i això creuen que l'operadora està centrada a curt termini en el seu desenvolupament orgànic a Espanya.

Destaquen que les accions de MásMóvil van caure divendres més d'un 7% "sense causa justificada, caiguda que en la nostra opinió podria ser atribuïda al rumor sobre aquesta potencial compra".

A més d'Echarri, el conseller delegat, Meinrad Spenger, també va sortir en defensa de la cotització del valor. En concret, va comprar 5.446 accions a un preu unitari de 18,33 euros, en una operació que també va estar valorada en gairebé 100.000 euros. Spenger controla el 0,898% del capital, una cartera de 1.182.866 accions valorada en 21,4 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador