ep masmovil amplia capital100 millonescancelaemisionpreferentes200 millones
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil és, de llarg, el pitjor valor d'un IBEX ja de per si deprimit aquest divendres. La companyia de telecomunicacions es deixa un 5% enmig d'un fort volum de negociació, quatre vegades superior al normal, sense motius aparents que expliquin aquest retrocés de l'última adhesió al selectiu espanyol.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez afirma que "el gràfic és senzill d'analitzar en el sentit que, en espelmes setmanals, no ha estat capaç recentment de superar l'important resistència que presenta en la directriu baixista que uneix tots i cada un dels màxims decreixents des de març de 2018".

Rodríguez assenyala que això "deixa la porta oberta a la possibilitat que torni de nou a l'important zona de suport que presenta als 16,68-17 euros".

La companyia de telecomunicacions segueix atresorant la confiança de la majoria d'analistes. L'últim d'ells, BofAML, va iniciar la seva cobertura del valor recomanant 'comprar-la'.

El banc d'inversions va destacar "la forta entrada de MásMóvil al mercat espanyol que li està permetent registrar dobles dígits d'ingressos i EBITDA". I tot gràcies "al seu oportunisme i l'aprofitament d'un mercat tan específic com l'espanyol".

BofAML va aplaudir també l'adquisició de Yoigo per fortificar el creixement del seu negoci d'ample de banda permetent per a finals de 2019 "cobrir més de 9 milions d'unitats de negoci amb la seva pròpia fibra" d'un total de 19 milions.

masmovil090819

contador