Notícies de polsos

ep monedes moneda billet billets euro euros capital recurs

El sentiment econòmic de l’Eurozona es deteriora més del que s'esperava

El sentiment econòmic de l’Eurozona es va deteriorar notablement i més del que s'esperava el desembre, segons les dades de la Comissió Europea publicades aquest dimarts. Així, aquest indicador tanca un any en què ha registrat caigudes en tots els mesos, cosa que mostra un nou signe de debilitat per a l'economia europea.

euro

L'euro segueix traient profit d’un dòlar cada vegada més debilitat

L'euro manté el seu bon to contra el dòlar aquest dimarts i estén el seu avanç a un 1,3% durant les tres últimes sessions dels mercats. La divisa comunitària ha tocat un màxim intradia als 1,1485 dòlars i va camí d'assaltar els màxims de gairebé dos mesos del 2 de gener, gràcies a la debilitat que traspua la seva contrapart dels EUA aquest 2019, a causa del to clarament més moderat de la Reserva Federal (Fed) dels EUA.

ep tubosacero

Arcelor i Acerinox celebren que Trump demani que el mur amb Mèxic sigui d'acer

Les últimes paraules del president dels EUA, Donald Trump, sobre el mur amb Mèxic li han anat bé a ArcelorMittal i Acerinox en borsa. Les acereres de l'IBEX 35 pugen aquest dimarts més d'un 1% després que el mandatari republicà hagi proposat que el mur que s'aixequi a la frontera sigui d'acer i no de ciment, ja que considera aquest material "fort i menys molest" per la vista.

L'unça d'or retrocedeix un 0,38% fins als 1.283,22 dòlars

L'euro/dòlar retrocedeix un 0,23% fins als 1,14491

El BEX 35 puja un 0,39% fins als 8.810 punts

IBEX 35: els valors que més cauen són Mapfre (-1,10%) i Cellnex (-0,72%)

IBEX 35: els títols que més pugen són (+2,28%) i Acerinox (+1,92%)

L'IBEX 35 puja un 0,94% fins als 8.858 punts