ep samsung conferencia ifa 2018
EUROPA PRESS
139.250,00p
  • -450,00p
  • -0,32%

Samsung segueix posant avís sobre el sector tecnològic. El gegant sud-coreà ha seguit aquest dimarts els passos d'Apple i ha llançat una advertència de beneficis davant d’una previsió de beneficis menor de l'esperada: anticipa guanyar un 28% menys durant el quart trimestre del 2018.

Aquesta caiguda en beneficis es deuria a una menor demanda de l'espera dels seus xips de memòria, que llancen el pitjor resultat operatiu de Samsung des del primer trimestre del 2017.

Amb tot, el guany operativa del grup se situaria als 8.411 milions d'euros entre octubre i desembre, és a dir, un 28% menys que l'any anterior... i un 38,5% menys que durant el trimestre anterior (juliol- setembre).

Al seu torn, Samsung destaca "la creixent competència al mercat" com un altre dels motius de la seva advertència de beneficis.

A més, la companyia estima que els seus guanys per al primer trimestre de 2019 segueixin "constrets", tot i que preveu una recuperació per a la segona meitat de l'any. Els títols del grup han tancat la seva cotització aquest dimarts a la borsa sud-coreana cedint més d'un 2% després de conèixer aquesta notícia.

Fa tan sols uns dies, era Apple la que va llançar una advertència de beneficis per la "desacceleració econòmica" de la Xina, entre d'altres motius. Els de Cupertino van tancar aquella sessió, la del passat 2 de gener, caient un 7% a Wall Street.

Noticias relacionadas

contador