cbasia11 short1
38.079,70
  • 117,90
  • 0,31%

Els mercats de valors asiàtics han deixat resultats mixtos aquest dimecres en una jornada durant la qual ha predominat la debilitat, després de l'última caiguda de les accions de Wall Street i de la caiguda d'un 7% dels preus del petroli.

El Nikkei (-0,35%) ha retallat les seves pèrdues al tancament, després d'aproximar al seu nivell més baix en un mes a causa de la caiguda de les accions d'energia i electrònica. Destaquen al terreny positiu, les accions de Nissan (+0,36%) que acaben amb alces marginals després de l'enfonsament de dimarts, provocat per l'arrest del seu conseller delegat, Carlos Ghosn.

Les accions de Hong Kong (Hang Seng +0,31%) s'han donat la volta al verd al tancament, després de patir caigudes d'un 1% a l'inici de la sessió. Mentre que les accions de tecnologia han patit en general, Tencent ha pujat un 2,77% i AAC, un 1,20%.

A la Xina continental, el compost de Xangai (+0,21%) i el de Shenzhen (+0,54%), han aconseguit acabar en terreny positiu, tot i navegar en el vermell gran part de la sessió a causa de la caiguda del cru. Les accions del sector energètic del gegant asiàtic han patit també la desfeta del petroli.

Les accions energètiques també han llastrat l’ASX200 d'Austràlia (-0,51%) amb importants retallades en Woodside Petroleum (-2,10%) i Santos (-4,35%). L'índex de referència de Nova Zelanda, l’NZX50, ha disminuit lleugerament i es deixa un 0,55%.

El Kospi de Corea del Sud es deixa un 0,29%, arrossegat per Samsung (-1,64%). L'índex Strai Times de Singapur ha pujat un 0,4%, mentre que el Taiex de Taiwan ha rubricat una sessió sense canvis, tot i els valors tecnològics, de la mateixa manera que la borsa de Tailàndia. Malàisia es deixa gairebé un 1%.

contador