asiacbtecnologia

Pujades per a les accions d'Àsia-Pacífic aquest dimarts, amb els valors tecnològics de la regió avançant després que els seus homòlegs de Wall Street deixessin alces durant la sessió de dilluns.

A la Xina continental, l'índex compost de Xangai ha pujat un 0,7% a la tarda, mentre que el component de Shenzhen ha pujat un 0,926%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 1,18%. Les accions tecnològiques a l'Àsia han pujat durant les operacions de dimarts, amb l'índex Hang Seng Tech de Hong Kong saltant un 2,25%. Les accions d'Alibaba i Meituan, que cotitzen a Hong Kong, han pujat un 1,29% i un 2,07% respectivament.

El conglomerat japonès SoftBank Group també ha vist com les seves accions es disparaven un 3,01%, mentre que les de fabricant de xips sud-coreà SK Hynix avançaven un 0,62%.

El Nikkei 225 del Japó ha guanyat un 0,67%, mentre que l'índex Topix ha avançat un 0,39%. El Kospi de Corea del Sud ha pujat un 0,66%.

Les accions australianes també han pujat, i l'S&P/ASX 200 ha pujat un 0,18%. Les actes de la reunió de política monetària del Banc de la Reserva d'Austràlia d'octubre van mostrar que l'RBA espera que l'economia australiana "torni a créixer durant el trimestre de desembre i al seu camí anterior a Delta en la segona meitat de 2022".

contador