huawei logo portada
40.168,07
  • -594,66
  • -1,46%

Tancament mixt a les borses del continent asiàtic, amb notables pujades dels parquets xinesos, que celebren la treva de 90 dies que l'administració nord-americana de Donald Trump ha donat a Huawei i altres empreses tecnològiques després de les restriccions imposades.

Aquest dimarts, s'ha transcendit que els EUA redueix algunes restriccions imposades la setmana passada contra l'empresa xinesa Huawei, un senyal sobre com les prohibicions de la companyia de telecomunicacions poden tenir grans i involuntàries conseqüències. De fet, les borses ja van pagar els plats trencats dilluns, amb caigudes a Europa i Wall Street.

Els índexs de referència d'Àsia han presentat resultats mixtos aquesta jornada, amb remuntada dels compostos xinesos de Xangai (+1,23%) i Shenzhen (+1,77%). El Hang Seng de Hong Kong, però, ha seguit en declivi i s'ha deixat un 0,41%.

Caigudes també en el Nikkei (-0,14%) i en alguns parquets del Sud-est asiàtic, com Singapur, que s'ha deixat un 0,71%. En altres parquets, com Indonèsia i Taiwan, les alces han superat el 0,6%, mentre que Austràlia ha avançat un modest 0,3%.

Noticias relacionadas

contador