japon asia calle
37.628,48
  • -831,60
  • -2,16%

Els principals mercats de valors asiàtics han cedit terreny aquest dimarts, mentre els operadors es preparen per a la reunió entre els presidents dels Estats Units i la Xina amb l'esperança de renovar les negociacions comercials.

Es preveu que els líders de les dues potències mundials es reuneixin en el marc de la reunió del G-20 a Osaka, Japó. Els negociadors comercials de les dues nacions han reprès els contactes, han debatut formes de resoldre les seves disputes i "consolidar un important consens" abans de la cimera, segons han informat diverses agències de notícies.

Amb tots, els parquets de la Xina continental han cedit gairebé un 1%, tant a Xangai com a Shenzhen, mentre que el Hang Seng de Hong Kong s'ha deixat un 1,21%. El Nikkei ha cedit un 0,43%, mentre el Kospi sud-coreà ho ha fet un 0,22%.

Les borses del Pacífic han deixat una de freda i una de calenta, amb caigudes en l'ASX200 australià del 0,11% i pujades a la borsa de Nova Zelanda del 0,29%. Les borses del Sud-est asiàtic també han deixat declivis marginals.

Noticias relacionadas

contador