cbasia1 short11
38.229,11
  • 155,13
  • 0,41%

Els índexs del continent asiàtic han rubricat una sessió durant la qual s'han mogut en el verd durant la major part de la jornada i han acabat amb guanys d'un 1% de mitjana, tot i la cautela que marca l'ànim dels inversors davant l’imminent cimera Xina-EUA, que se celebrarà el cap de setmana.

No obstant això, les esperances que s'arribi a algun tipus d'acord entre els presidents dels EUA, Donald Trump, i la Xina, Xi Jinping, que aconsegueixi rebaixar les tensions, han impulsat els parquets al Japó i la Xina. El Nikkei ha tancat amb un auge de l’1,02%, el Hang Seng de Hong Kong ha rebotat després de la sessió de dimarts, fins avançar un 1,37% i a la Xina continental, els compostos de Xangai (+1,05%) i de Shenzhen (+1,40%) han deixat guanys.

El Taiex de Taiwan (+1,08%) també puja més d'un 1%, mentre el Kospi sud-coreà ho fa un 0,42%. Els índexs del Pacífic han acabat amb signe mixt, amb l’NZX50 de Nova Zelanda avançant mig punt i l’ASX200, pla. La Borsa de Singapur també acaba pla i Malàisia i Tailàndia amb guanys moderats.

Noticias relacionadas

contador