• La Xina, en pausa abans de la dada del PIB del tercer trimestre
cbasia

El ral·li dels principals índexs del continent asiàtic busca prendre una pausa, enmig dels signes d'esgotament que mostren les borses. Durant la sessió de dimarts, la majoria de parquets han pujat moderadament amb l'excepció de l’ASX200 australià, que ha afegit un 0,73%.

  • 37.934,76
  • 0,81%

La causa cal buscar-la en l'increment dels preus de les matèries primeres, que han impulsat valors com Rio Tinto, que es dispara un 1,29% o BHP, que ho fa un 1,34%.

Els valors japonesos, per la seva banda, han operat amb pujades tota la sessió impulsant el Nikkei fins a un 0,7%, tot i que retrocedeix al tancament amb pujades d'un 0,38%. A Nova Zelanda, també hi ha pujades moderades, d'un 0,26%, mentre el Taiex de Taiwan cau un 0,47%.

A la Xina continental, el tema dominant, l'ànim dels operadors, segueix sent la dada d'inflació, mentre els parquets de Xangai i Shenzhen tanquen plans a l'espera de la publicació del PIB del tercer trimestre. El Hang Seng de Hong Kong també tanca pràcticament sense canvis.

En altres llocs del món, el Kospi de Corea del Sud puja un 0,2% i les borses de Bombai i Singapur acaben amb lleus guanys d'un 0,05% i 0,20%, respectivament.

Noticias relacionadas

contador