ep a woman looks at the digital market boards at the australian stock exchange asx in sydney friday
AAPIMAGE / DPA - Archivo
38.229,11
  • 155,13
  • 0,41%

Caigudes a Àsia durant una sessió en què s'ha conegut la decisió de tipus d'interès del Banc de la Reserva d'Austràlia, que ha mantingut les taxes al 0,1%.

El banc central australià també ha mantingut els seus plans de reduir les seves compres de bons. Molts analistes, segons una enquesta de Reuters, esperaven que l'RBA retardés la reducció prevista de la seva campanya de compra de bons per mantenir l'estímul enmig dels tancaments pel coronavirus.

També ha estat notícia aquesta matinada la caiguda de les accions de Tencent al voltant del 10% i NetEase després que els mitjans de comunicació estatals xinesos qualifiquessin el joc en línia d'"opi" i el comparessin amb una droga. L'article publicat també demanava més restriccions a la indústria per evitar l'addicció i altres efectes negatius en els nens. L'índex Hang Seng Tech ha caigut 1,48%. L'índex Hang Seng de Hong Kong global ha cedit un 0,32%.

Les accions de la Xina continental també s'han abonat al vermell, ja que l'índex compost de Xangai ha retrocedit un 0,21%, mentre que el component de Shenzhen ha caigut un 0,209%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha cedit un 0,54%, mentre que l'índex Topix ho ha fet un 0,45%.

Noticias relacionadas

contador