sbasia4 short1
37.068,35
  • -
  • -2,66%

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dilluns en ple ressorgiment de la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units. El gegant asiàtic va revifar el passat divendres el conflicte anunciant nous aranzels sobre béns nord-americans, per valor de 60.000 milions de dòlars.

L'índex Nikkei ha tancat amb una lleugera caiguda del 0,08%, tot i l'impuls de les seves 'telecos' i siderúrgiques. Amb tot, alguns pesos pesants del selectiu han tancat amb guanys, com Fanuc (+1%) i Fast Retailing (+0,48%).

La Xina va anunciar divendres passat nous aranzels sobre béns nord-americans

A Corea del Sud, el Kospi ha avançat un 0,28% amb Posco disparant-se un 4% al tancament. Entre les tecnològiques, del selectiu, ha destacat la bona feina de Samsung Electronics, amb un +0,55%. D'altra banda, l'S&P/ASX 200 ha tancat amb una pujada del 0,49% gràcies a les seves companyies mineres.

A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha avançat un 0,7% liderat per les companyies tecnològiques i financeres del selectiu. A la Xina continental, el compost de Xangai ha caigut un 0,77% i el de Shenzhen, un 1,58%. L'índex d'accions de MSCI per a Àsia i Pacífic, per la seva banda, ha tancat amb una caiguda del 0,46%.

Noticias relacionadas

contador