tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street
38.405,66
  • 470,90
  • 1,24%

Les accions d'Àsia-Pacífic han deixat signe mixt aquest dijous. Els inversors han vigilat les accions cotitzades a Hong Kong de les empreses relacionades amb el sector dels videojocs xinesos després que els mitjans de comunicació estatals del gegant asiàtic tornessin a apuntar a la indústria.

Un nou article publicat a The Securities Times, una publicació depenent del diari oficial del Partit Comunista Xinès, People's Daily, argumentava que les empreses de joc no haurien de tenir mesures fiscals preferents que es van introduir per fomentar el desenvolupament del sector del programari nacional, ja que aquesta indústria està més desenvolupada ara. Les accions de Tencent a Hong Kong han caigut un 0,18%, mentre que les de Netease han baixat més d'un 3%.

Els índexs de Hong Kong i de la Xina continental han deixat moderades caigudes. El Hang Seng de la ciutat autònoma s'ha deixat un 0,8%, mentre el compost de Xangai ha cedit un 0,31%.

El Nikkei japonès ha guanyat un 0,52 %, mentre que l'índex Topix ha avançat un 0,26%. El Kospi de Corea del Sud ha cedit un 0,13%. A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha pujat un 0,11%.

Noticias relacionadas

contador