Notícies de política

turistas portada masacarilla maletas

Prorrogada fins al 31 de març la restricció de viatges de tercers a la UE

Aquest divendres s'ha traslladat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la pròrroga que Espanya ha ampliat fins al pròxim 31 de març sobre la restricció temporal de viatges no imprescindibles des de tercers països a la Unió Europea i països associats Schengen per tal d'evitar un augment dels contagis per Covid-19.

ep varias personas realizan compras en el centro comercial la maquinista en barcelona espana

Catalunya reobre els centres comercials, però els manté tancats el cap de setmana

Els consellers de la Generalitat Alba Vergés i Miquel Sàmper han comparegut aquest divendres en roda de premsa per explicar els nous canvis que s'aplicaran a les restriccions. Les flexibilitzacions anunciades entraran en vigor dilluns que ve, 1 de març. Entre elles, l'obertura de dilluns a divendres dels centres comercials i establiments de mida superior a 400 metres quadrats amb un 30% de l'aforament.

mario-draghi 20210213101731

El Govern de Mario Draghi aconsegueix la seva investidura al Parlament italià

El Govern del primer ministre d'Itàlia, l'economista Mario Draghi, va aconseguir aquest dijous la seva investidura al Parlament, després de rebre la confiança a la Cambra dels Diputats, cosa que es donava per descomptat, ja que li donen suport totes les forces polítiques, excepte la ultradretà Germans d'Itàlia.