ep archivo   tesla model 3
TESLA - Archivo

"Més capacitat, demanda, generació i simplicitat". Així justifica Jefferies la seva pujada del preu objectiu a Tesla, que passa des dels 850 fins als 950 dòlars per acció. Recordem que el títol, al qual els seus analistes mantenen la seva recomanació de comprar, cotitza als 811 dòlars.

  • 155,45$
  • -1,06%

Des de Jefferies expliquen que la pujada de preu es deu a "una major capacitat i la sostenible demanda, a més de la imminent obertura de la seva gigafactoria a Berlín".

Això permetrà als d'Elon Musk, que malgrat la seva envergadura segueixen recolzant-se en una xarxa encara "immadura" de distribució de cotxes, agilitzar el procés tant de producció com de lliurament de vehicles, la qual cosa només pot ser bo per al seu negoci.

Els experts de l'entitat eleven, a més, les previsions de l'EBIT de Tesla en un 7-9% per 2022 i 2023. Sobre la crisi de semiconductors, els analistes de Jefferies lloen l'habilitat dels enginyers de la companyia per sortejar-la i buscar solucions tan "enginyoses com intel·ligents" al problema, especialment en comparació amb els seus rivals.

Aquests analistes finalitzen el seu informe recordant que Tesla publica els seus resultats trimestrals el proper 20 d'octubre a l'after hours de Wall Street.

Noticias relacionadas

contador