ep tesla bot
TESLA

Durant el mes de juliol hem comentat en diferents ocasions l'interessant comportament que estaven tenint els títols de Tesla, recolzant-se amb suavitat sobre l'anomenat "encreuament de la mort", que no és més que un encreuament de mitjanes que acostuma a tenir implicacions fortament correctives.

  • 147,05$
  • -1,92%
Análisis Técnico
S1
649
S2
780.79
R1
900.40
R2
900.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des de llavors són molts els suports en aquest encreuament de mitjanes i, a més, a poc a poc el valor està posant terra pel mig. Tant que ja el tenim a les portes de la important resistència que té en els màxims del mes d'abril als 789,79 dòlars (coincidint amb el buit baixista de la sessió del 22 de febrer. Per sobre d'aquesta resistència, si pot ser en espelmes setmanals i amb folgança, tindrem figura de volta. Pauta que d'alguna manera estaria posant punt i final al moviment de consolidació en què es troba el títol des que marqués màxims anuals i històrics a principis d'any als 900,40 dòlars.

És cert que el títol arriba a resistències molt cansat, exhaust. Cosa que deixaria la porta oberta a una quasi imminent fase d'ajust de les importants pujades prèvies. Però ara mateix el realment important és aconseguir un nou màxim creixent per sobre dels màxims d'abril. I tota la resta anirà arribant a poc a poc amb el pas del temps.

tsla230921
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador