wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Wall Street obre en verd després d'ensorrar-se en el 33 aniversari del seu 'dilluns negre'. Els principals índexs estatunidencs tendeixen de nou vers l'optimisme, amb pujades de fins al 0,5%, i tornen a descomptar que la nova ronda d'estímuls acabarà arribant i regarà la primera economia del món.

  • 37.981,94
  • -

La presidenta de la Cambra dels Representants dels EUA, Nancy Pelosi, continua "llimant asprors" amb Steven Mnuchin, el secretari del Tresor amb el qual va tornar a mantenir una conversa telefònica aquest dilluns.

Les borses pugen també impulsades per Moderna, la vacuna de la qual pot arribar al mercat al desembre si els assajos que durà a terme al novembre tenen èxit.

En el front empresarial, Intel és també notícia després de vendre a la sud-coreana SK Hynx part del seu negoci de memòries per 9.000 milions de dòlars. Netflix i Snap són també notícia, amb totes dues companyies publicant els seus comptes trimestrals després del tancament del mercat.

A nivell econòmic, les dades del sector constructor han estat mixtos, ja que els permisos de construcció de setembre han superat els pronòstics, però els inicis d'habitatges del mateix mes s'han situat lleugerament per sota del pronòstic.

Andrew Smith, estrateg en cap d'inversió de Delos Capital, assenyala que l'economia no entrarà en recessió si no aconsegueix aprovar-se un altre paquet d'estímuls aquesta mateixa setmana, però que la seva recuperació serà més dificultosa. A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex segueix pujant gràcies a IAG i els grans bancs. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt.

Als altres mercats, el petroli West Texas cau un 0,5%, fins a 40,60 dòlars, mentre l'euro s'aprecia un 0,4% i es canvia a 1,1815 dòlars. Finalment, la rendibilitat del bo americà a 10 anys repunta fins al 0,78%.

Noticias relacionadas

contador