wall street ouvre en baisse 20210401192839

Wall Street perllonga el rebot d'aquest dimarts amb tots els seus índexs en verd després dels bons resultats empresarials que han presentat Coca-Cola, Verizon i Johnson & Johnson. Segons els analistes, el que està vivint la borsa de Nova York és un avançament del que es produirà durant els propers mesos.

  • 38.268,89
  • -

"Crec que el que hem vist últimament són un avançat de la correcció que veurem probablement a finals d'agost, setembre i octubre", assenyala l'analista Matt Maley, de Miller Tabak.

"Les perspectives en sentit absolut segueixen sent bastant bones: es tracta d'un rebot per a una gran recessió", afirma Jonas Goltermann, de Capital Economics. "És difícil justificar grans caigudes".

Seguint a l'àmbit empresarial, Coca-Cola puja un 3% després d'elevar les seves previsions de vendes i beneficis per al 2021 per la reobertura econòmica. Així mateix, han augmentat un 28% els ingressos per al segon trimestre fiscal.

Verizon també es revalora en borsa després d'augmentar els seus guanys un 23% i assolir els 5.949 milions de dòlars, la qual cosa suposa un benefici net per acció d'1,37 dòlars.

Una altra empresa que ha presentat resultats ha estat Johnson & Johnson, que cau lleument. Ha aconseguit uns guanys un 73% superiors a les de fa just un any. Però aquestes bones notícies s'han quedat entelades per un estudi que certifica que la seva vacuna és menys eficaç contra la variant delta.

Netflix cotitza amb caigudes per sobre del 4% després de ser incapaç d'igualar les expectatives que s'esperaven al voltant del seu creixement de subscriptors.

Els títols que més es beneficien d'una saludable reobertura de l'economia, com Carnival, lideren aquest dimecres, i per segona sessió consecutiva, el rebot de les borses nord-americanes. Les energètiques també segueixen pujant gràcies a la recuperació del petroli.

En altres mercats, el petroli West Texas baixa un 2,54%, fins als 68,91 dòlars, mentre l'euro es deprecia un 0,03% i es canvia a 1,1776 dòlars, i l'unça d'or es deixa un 0, 77%, fins als 1.797 dòlars. Finalment, la rendibilitat del bo del Tresor a 10 anys puja fins a l'1,282% i el bitcoin baixa un 5,68%, fins als 31.520 dòlars.

Noticias relacionadas

contador