ep logo netflix pantalla movil
EUROPA PRESS - Archivo

La plataforma audiovisual Netflix registra fortes caigudes, per sobre del 4%, a Wall Street després que durant la jornada de dimarts presentés uns resultats que es quedaven una mica curts per a les previsions que esperaven els analistes. S'ha quedat en uns beneficis de 2,97 dòlars per acció, mentre que les estimacions esperaven arribar als 3,16. Pel que fa als nous usuaris, la xifra ha arribat als 1,54 milions, mentre que les previsions indicaven que afegiria 1,75 milions d'subscriptors.

  • 561,15$
  • -0,65%

La plataforma audiovisual, però, sí que ha superat, per poc, els ingressos que preveien els analistes i que se situaven als 7.320 milions de dòlars, arribant als 7.340 milions. En aquest sentit, ha aconseguit un augment de l'11% en els guanys per les afiliacions de reproducció en continu de pagament i una pujada del 8% a la mitjana dels ingressos per subscripcions.

"La COVID ha creat una certa irregularitat en el creixement de les nostres afiliacions (sent-ne major el 2020 i menor creixement aquest any), que s'està solucionant. Seguim centrant-nos en millorar el nostre servei per als nostres membres i portar-les millors històries de tot el món", ha comunicat l'empresa als inversors i ha recollit CNBC.

Així mateix, la companyia ha confirmat que s'introduirà en el món dels videojocs. "Estem molt entusiasmats amb la nostra oferta de pel·lícules i sèries de televisió i esperem una llarga trajectòria d'augment de la inversió i el creixement en totes les nostres categories de contingut existents, però ja que estem gairebé una dècada en el nostre impuls a la programació original, creiem que és el moment adequat per aprendre més sobre com els nostres membres valoren els jocs", han comentat en una nota.

"Just en aquest moment tenim el títol en zona de ningú, a mig camí entre la base i la part alta del lateral pel qual s'està desplaçant el preu des de fa un any", assenyala José María Rodrígez, analista de Bolsamanía. Netflix, aquest any acumula unes pèrdues de l'1,79%.

Noticias relacionadas

contador