cbfelicidad trader

Wall Street es desperta amb signe mixt i poc moviment després de la correcció d'aquest dijous, provocada per l'anunci de Joe Biden d'apujar els impostos a les rendes altes i als guanys de capital.

  • 38.239,66
  • -

PUJADA D'IMPOSTOS DE BIDEN

Sobre la pujada d'impostos, Biden proposarà la setmana que ve duplicar el tipus impositiu sobre els guanys de capital per als nord-americans rics fins al 39,6%, amb l'objectiu de finançar els seus plans d'estímuls per impulsar el creixement econòmic.

El president també va ser notícia aquest dijous pels ambiciosos compromisos que va anunciar públicament durant la Cimera de Líders sobre el Clima, que es va celebrar de manera virtual i va comptar també amb el compromís de la Xina per accelerar la seva reducció d'emissions.

Els EUA s'ha compromès que les emissions netes de gasos d'efecte hivernacle al país es vegin reduïdes entre un 50% i un 52% per l'any 2030, tenint en compte els nivells de 2005. Una cosa que ja s'havia anticipat, però la confirmació és un senyal molt poderosa per a la comunitat internacional.

A nivell empresarial, Intel cau a prop d'un 3% després de publicar els seus resultats ahir a la nit. El fabricant de xips va guanyar 3.361 milions de dòlars durant el primer trimestre del 2021, un 40% menys que l'any anterior.

En positiu, Snap, la matriu de la xarxa social snapchat, puja un 4% després de superar els pronòstics amb els seus resultats trimestrals.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,3%, fins als 61,62 dòlars, mentre l'euro s'aprecia un 0,3% i es canvia a 1,2057 dòlars. A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys puja lleugerament fins a l'1,56% i l'unça d'or avança un 0,1%, fins als 1.784 dòlars.

Finalment, el bitcoin es desploma un 9%, fins als 48.200 dòlars, i segueix amb la seva gran correcció des de màxims històrics. Segons publica Bolsamanía, l'anàlisi tècnica apunta el suport de 44.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador