wall-street-traders

És el 'dia D' dels bancs estatunidencs. Els colossos financers de Wall Street han publicat els seus últims comptes trimestrals. I els futurs dels índexs estatunidencs vénen amb un rebot després de tancar la sessió lleument en vermell aquest dilluns.

  • 38.085,80
  • -

Al Dow Jones, els valors més alcistes en la preapertura són JP Morgan, Intel i Walt Disney.

Tornant als bancs. JP Morgan i Citi han batut les expectatives dels analistes. No així Goldman Sachs que les ha incomplit i paga per això en el parquet. Ja només queda Wells Fargo.

I no ens oblidem de la guerra comercial. la Xina s'ha mostrat poc inclinada a signar l'acord parcial del qual presumia Trump divendres passat.

I Steven Mnuchin, secretari del Tresor dels EUA, ha confirmat que pujaran els aranzels a Pequín si no s'ha arribat a un acord abans del pròxim mes de desembre. "Espero que arribem a un acord però aquestes tarifes s'implantaran si no aconseguim aconseguir-lo", ha assegurat Mnuchin.

A això se suma l'aturada de les negociacions aranzelàries entre Washington i Istanbul. Com a resultat, els EUA ha pujat els aranzels de l'acer turc al 50%.

ÀSIA TANCA MIXTA I EUROPA ES TENYEIX DE VERD

El Vell Continent cotitza amb guanys entre els seus principals índexs. En el cas del selectiu espanyol, l'Ibex avança ferm cap als 9.400 punts.

A Àsia, d'altra banda, es va imposar el signe mixt. A Corea del Sud, el Kospi ha tancat parcialment amb pujades. Al Japó, tant el Nikkei com el Topix han repuntat un 1,8% i un 1,7%, respectivament. A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen s'han deixat un 0,5% i un 1,1%, respectivament.

En el gegant asiàtic ara preocupa més que mai el preu del porc que acumula un ral·li del 69% en el que va d'any. A Hong Kong, el Hang Seng ha tancat pràcticament pla. Finalment, a Austràlia el ASX 200 ha cedit un lleu 0,1%.

Noticias relacionadas

contador