trader-a-la-bourse-de-new-york-new-york-stock-exchange-wall-street 20200410101120

Signe mixt de Wall Street després de l'últim ral·li del Nasdaq, que ha repuntat prop del 7% aquestes últimes sis sessions i s'ha situat ja molt prop del seu màxim històric registrat a l'abril. Els principals índexs nord-americans segueixen pendents de la reobertura del país (i l'economia), a més de les noves onades de contagis a països asiàtics que ja semblaven haver passat el pitjor, com és el cas de Corea del Sud. A més, està previst que aquest divendres es voti un nou paquet d'estímuls.

  • 38.239,66
  • -

Així les coses, els títols d'empreses que més es beneficien que tot torni a la normalitat tornen al verd aquest dimarts. És el cas d'hoteleres i Disney, que s'ha vist llastrada en les últimes setmanes pel seu negoci de parcs.

Dins del front empresarial, Tesla es desmarca amb un repunt de l'1% després de desafiar la llei de Califòrnia.

Elon Musk ha anunciat a través del seu perfil personal de Twitter que els treballadors tornen a la fàbrica malgrat les mesures de confinament imposades. Aquest retorn a la feina es produeix una setmana després que el CEO de la fabricant demanés l'alliberament d'Amèrica i qualifiqués de "feixisme" la quarantena.

"Els mercats han estat dividits entre l'optimisme per la reobertura de moltes economies i la precaució per les males dades macro", comenten els experts de BlackRock. "A partir d'ara, estaran pendents de qualsevol fissura en el sistema financer o qualsevol nova onada de contagis", afegeixen.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex rebota un 1% recolzat en la banca, Telefónica i Inditex. A l'Àsia, les bosses han tancat en vermell després que la dada d'inflació xinesa estigués per sota de l'esperada.

Noticias relacionadas

contador