• Morgan Stanley puja un 2% després de superar previsions amb els seus resultats
  • El petroli cotitza amb pujades superiors a l'1%
Wall Street, New York Stock Exchange, markets, traders, US, America

Compres moderades en Wall Street durant una jornada que torna a estar marcada pels resultas empresarials després que ahir tanqués amb pujades importants, sobretot en el cas del Nasdaq (+1,7%).

  • 38.675,68
  • -

Aquest dimecres ha estat el torn de Morgan Stanley, que ha guanyat un 38% més durant el primer trimestre de l'any fins als 2.668 milions de dòlars. Per la seva banda, els ingressos es van elevar un 13% fins als 11.077 milions de dòlars. Unes xifres per sobre del que s'esperava que impulsen les seves accions un 2%.

En negatiu, les accions del gegant informàtic IBM cauen un 5% després de publicar els seus números, que no han agradat al mercat i llastaran aquest dimecres la cotització del Dow Jones.

D'altra banda, aquesta jornada es publicarà el Llibre Beix de la Reserva Federal. Els inversors estaran atents per veure si hi ha alguna pista addicional de com evoluciona l'economia dels EUA, així com per saber com se seguirà reduint el balanç i pujant els tipus d'interès. D'altra banda, aquest dimecres es coneixeran les sol·licituds d'hipoteques.

A més, aquest dimecres The Washington Post publica que Mike Pompeo, director de la CIA, es va reunir a principis d'abril amb el líder nord-coreà, Kim Jong-un, durant una visita secreta a país. Això, quan al maig està prevista aquesta cimera al més alt nivell entre el líder nord-coreà i Donald Trump.

"Sóc optimista respecte a la possibilitat que el Govern dels Estats Units creï les condicions apropiades perquè el president i el líder nord-coreà puguin tenir una conversa que ens porti a la solució diplomàtica que tots esperem", ha afirmat Pompeo la setmana passada davant la comissió de relacions Exteriors del Senat.

Mentrestant, el president Donald Trump serà l'amfitrió del segon dia de la seva visita de treball oficial amb el primer ministre japonès, Shinzo Abe, a Florida, on s'espera que els dos líders parlin sobre pau i estabilitat a la regió de l'Indo-Pacífic , comerç i inversions.

Els inversors estaran atents al front geopolític, després que l'exèrcit dels Estats Units realitzés atacs amb míssils contra el govern sirià el cap de setmana passat en resposta a un suposat atac químic que va tenir lloc al país de l'Orient Mitjà. L'atac es va dur a terme en col·laboració amb Gran Bretanya i França.

ALTRES MERCATS

En un altre ordre de coses, les borses del Vell Continent cotitzen amb signe mixt. El DAX 30 d'Alemanya és l'únic índex que cau, lleugerament, un 0,08%, després que dimarts es deixés un 1,6%. D'altra banda, l'euro es revalora un 0,15% fins als 1,2389 dòlars, després que dimarts caigués.

Pel que fa al cru, aquest dimecres cotitza amb pujades superiors a l'1%. En el cas del barril de West Texas, de referència als EUA, puja un 1,32% fins als 67,4 dòlars. El barril de Brent, de referència a Europa, cotitza amb pujades de l’1,15% fins als 72,4 dòlars.

Noticias relacionadas

contador