• Els preus de les monedes virtuals marginalment a la baixa, ni rastre del ral·li 'post-Tax Day'
jeff bezos amazon noticias
AMAZON

La data massiva és un dels grans valors i un actiu que volen comprar les organitzacions com Amazon. El gegant del comerç en línia ha comprat la patent d'un sistema de transmissions de dades que pot ser usat amb múltiples fins, entre ells, permetre als subscriptors rebre dades de transmissions de monedes digitala en temps real.

  • 167,56€
  • 1,00%
  • 63.157,03$
  • -2,07%

Al mercat de les divises els dolls de dades que permeten seguir, al tick, els preus de compra i venda dels encreuaments de divises són d'allò més preuats pels inversors. Ara, aquest tipus d'informació està més a prop d'estar disponible mitjançant subscripció als hipotètics clients del sistema acabat de comprar Amazon. L'aplicació, que ja està en poder de la companyia de Jeff Bezos, està datada el 2014 i permet que individus i organitzacions puguin posar a la venda aquestes fonts de dades. La patent va ser atorgada a Amazon Technologies, una subsidiària del gegant de comerç electrònic i informàtica en núvol, aquest dimarts.

Segons informa Tecnologia.press, els desenvolupadors podrien "construir quadres de comandament en temps real, capturar excepcions i generar alertes, generar recomanacions i prendre altres decisions comercials o operatives en temps real". Amazon enumera un seguit de possibles casos d'ús per al mercat, incloent-hi "clics del lloc web, informació financera i de màrqueting, instrumentació de fabricació i xarxes socials, registres operatius, mesurament de dades, etc.", però afegeix també un cas de ús notable enfocat al mercat de monedes virtuals.

ELS PREUS, PRÀCTICAMENT PLANS

Aquest desenvolupament encara no veurà la llum, però, durant els propers mesos, de manera que el seu impacte en els preus del bitcoin i les monedes alternatives ha estat nul. De fet, el mercat ha cedit terreny en les últimes hores i la de Satoshi Nakamoto ha perdut els 8.000 dòlars a les principals cases de canvi, però el verd ha tornat a imposar-se i els actius virtuals deixen un modest avanç. L'acumulat s'enfila fins als 333.000 milions de dòlars.

Amb tot, encara no hi ha ni rastre del suposat ral·li que alguns experts, com Tom Lee, de Fundstrat Global Advisors, van vaticinar per mitjans d'abril. Lee ha assenyalat en diverses notes per a clients que les vendes de les setmanes anteriors es devien al fet que els inversors i les empreses s'havien desfet de les seves posicions en el bitcoin per liquidar els seus comptes amb el fisc. Per tant, l'analista esperava un auge en les monedes de xifrat després del 17 d'abril. Altres experts havien alertat que era poc probable que les vendes tornessin en massa després de l’anomenat 'Tax Day'.

Finalment, el declivi de les últimes hores al mercat, que ha conduït la reina de les monedes virtuals de tornada als 7.800 dòlars, pot ser a causa d’un únic, però notable, moviment en un moneder electrònic. Relata Market Watch que un sol compte, valorada en 1.490 milions de dòlars, va vendre 6.500 bitcoins aquest dimarts, a un preu de 8.100 dòlars, uns 50 milions de dòlars en total. Aquesta venda s'ha produït només un dia després que el tercer moneder electrònic més voluminós del món, conegut perquè va comprar 400 milions de dòlars en bitcoin al febrer, també es va desprendre d'una quantitat similar. La suma d’ambdós peixos grossos suposen 100 milions de dòlars menys a l'acumulat del bitcoin en tan sols 24 hores.

La reacció inicial va ser assenyalar el fiscal general de Nova York, Eric Schneiderman, que va anunciar que estava iniciant una investigació sobre 13 borses de monedes virtuals buscant informació que inclou taxes de canvi, dades de volum i procediments sobre el comerç de marges. No obstant això, la notícia ha esclatat hores després que s'hagin produït les vendes.

Noticias relacionadas

contador