cbwallstreet2

Pujades del 2,12% al Nasdaq que aconsegueix superar la resistència clau dels 6.793 punts.

Fortes pujades del 4,32% en els títols d'Amazon que aconsegueix superar la resistència dels 1.461 dòlars. El valor cobreix el buit baixista que va deixar el passat 28 de març i és molt probable que acabem veient un atac imminent a la resistència dels 1.617 dòlars, màxims històrics. El seu aspecte tècnic en tot els espais temporals és immillorable.

Magnífic senyal en Netflix que polvoritza la resistència dels 333,98 dòlars. El valor acaba dimarts amb unes pujades del 9,19%, fet que li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions el seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 360 dòlars.

Importants revaloracions del 4,08% en Intuitive Surgical que s'acosta a la resistència dels 4,52 dòlars, màxims històrics. Després de mesos de moviment lateral sembla molt probable que puguem acabar veient la superació d'aquest nivell d'oferta que deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 480 dòlars.

contador