cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans confirmen el final de la correcció del curt termini.

Fortes pujades del 2,98% en Cisco que torna a la via alcista i s'acosta als màxims històrics que va dibuixar fa tan sols unes setmanes als 46,16 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i si acaba superant aquest nivell d'oferta és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Apple acaba dimarts amb unes pujades de més de l'1%, cosa que li permet separar-se de la resistència dels 175,15 dòlars. Per a les properes jornades és imminent que acabem veient un atac al nivell dels 183,50 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus la deixarien en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 200 dòlars.

Magnífic senyal en Netflix que polvoritza la resistència dels 333,98 dòlars. El valor acaba dimarts amb unes pujades del 9,19%, cosa que li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions el seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 360 dòlars.

contador