la-bataille-continue-entre-trump-et-twitter

Wall Street comença el dimarts amb fortes pujades, després de la Fed i a l'espera d'un altre paquet d'estímuls que prepara l'Administració Trump. Els principals índexs avancen més d'un 2% en els primers compassos de la sessió. Concretament, les últimes informacions apunten que el Govern regarà amb altres 1 bilió de dòlars les infraestructures del país.

  • 38.852,27
  • -

La versió preliminar del Departament de Transport reserva la majoria dels fons per a projectes com ara carreteres i ponts, però també es destinaran a la infraestructura sense fils 5G i la banda ampla rural, segons assenyala Bloomberg citant persones familiaritzades amb l'assumpte.

No és, en absolut, la primera vegada que s'especula amb aquest pla destinat a infraestructures del Govern dels EUA. A l'abril, el president Trump, via Twitter, va demanar al Congrés que tingués en compte la importància d'un pla d'aquest tipus en un moment com l'actual.

Més enllà d'això, l'atenció dels inversors se centra en Jerome Powell. El president de la Reserva Federal comença aquest dilluns la seva intervenció de dos dies davant el Congrés i el Senat. Ho farà després de conèixer-se que la Fed comprarà directament bons corporatius per incrementar la liquiditat.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex s'apunta també al verd gràcies a la Fed i els citats plans de l'Administració Trump. A les borses asiàtiques, les pujades s'han imposat també amb contundència després de les caigudes de les sessions prèvies.

Noticias relacionadas

contador